Erhan
31 Temmuz 2024 11:57

Biogaia damlayı doktorumuz önerisi ile Gaz sancılarına iyi gelir hem de içeriğinde d vitamini ve probiyotik var diye en iyisi olsun diyerek 700 TL ücret karşılığında İzmit gümüş eczanesinden
satın aldım. Aldığım gün eczane saklama koşulları hakkında hiçbir şey söylemedi ve damlayı arkadaki raftan verdi. Biogaia damla -8 derecede dolapta saklanıp açıldıktan sonra da oda sıcaklığında 4
hafta durabilir yazıyor. Bu bilgilendirme yapılmadan ve damla dolaptan çıkarılmadan verildi. Kullandığımız gün
bebeğimiz ağlamaktan yüzü kızardı ve
10 dakikadan uzun süre uyumadı. İyi gelecek diye en iyisini almaya
çalıştığımız ürün çöp oldu. Ürün derhal
piyasadan toplatılmalı

profile profile

Yasin

Sizin aldığınız (bir) gaia yeni ürün. Eski ürün olan (Bio) gaia üreticisi firma ürünün formulasyonunda ve markasında değişikliğe gitti. Ürün artık oda sıcaklığında barındırılıyor. Bigaia da an itibariyle piyasada bulunmayan bir ürün haline geldi.

Yasin

Bu tamamen firma ile ilgili bir durum, sebebini bilmiyorum. İşe yarayan şeyleri değiştirmeyi sever bazı ilaç üreticileri. Eczacı olarak firmalardan sipariş geçtiğimizde üretilen ve piyasaya sürülen ürünlere erişimimiz oluyor ancak 2024 yazında soğuk zincir versiyonu üretmeyi bıraktılar.

Yunus
Yunus

Merhaba 5 sene önce eski halini kullanıyorduk ve çok memnunduk simdi neden ürün ismi ve içeriği değişmiş şu an piyasada neden bulunmuyor biliyorsanız bilgi verirseniz sevinirim

Taha
Taha

Elinizdeki ürün bigaia biogaia değil. Biogaia artık üretilmiyor. Bigaianin dolapta saklanma zorunluğu yok.

Kübra sonucu yetersiz buldu

Biogaia Gaz Damlası Kolik Yapıyor

Kübra
24 Kasım 2023 15:49

Bebek Ürünleri ve Kullanıcı Deneyimleri

Firdes
11 Ekim 2024 07:59
Bebek Ürünleri ve Kullanıcı Deneyimleri
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Biogaia Adlı İlacın Bebeğe Olumsuz Etkisi

Sercan