Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Pembe Bioderma Yüz Yıkama Jeli

Pembe Bioderma Yüz Yıkama Jeli
24 Şubat 2024 21:09

Merhaba, Bioderma Sensibio Gel Moussant (hassas ciltler için pembe renkli yüz yıkama jeli) yaklaşık 1 Hafta önce Eczaneden satın aldım. Maalesef ayıplı bir ürün olduğu kanaatindeyim. 30 yaşındayım ve bunca zaman bir çok marka denedim kesinlikle yaşadığım bu hayal kırıklığını yaşamadım. Görseli ekliyor olacağım. Üzülerek söylüyorum ki, sadece bu jeli almakla kalmadım yanında tonik, göz kremi, yüz kremi daha aldım. Her ürünü kullanmam da bugün belki bu yanma, batma, kızarıklık oluşmaz diyerek devam ettim ama maalesef her kullanmamda aynı şikayetlerim var. Gereğini rica ederim.

24 Şubat 2024 21:12

Merhaba, Bioderma Sensibio Gel Moussant (hassas ciltler için pembe renkli yüz yıkama jeli) yaklaşık bir hafta önce eczaneden satın aldım. Maalesef ayıplı bir ürün olduğunun kanaatindeyim. 30 yaşındayım ve bunca zaman bir çok marka denedim. Kesinlikle yaşadığım bu hayal kırıklığını başka hiçbir markada yaşamadım. Görselleri ekliyor olacağım. Üzülerek söylüyorum. Sadece bu jeli almakla kalmadım. Yanında tonik, yüz kremi ve göz kremi aldım. Her kullanmamda bugün belki bu yanma, batma, kızarıklık oluşmaz diyerek devam ettim ama maalesef her kullanmamda aynı şikayetleri devam etti gereğini rica ederim.

26 Şubat 2024 15:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

Burcu
Burcu
28 Şubat 2024 15:17

Numaramı istediniz. Hala beni arayan olmadı

Gülden sonuçtan çok memnun

Gülden
28 Haziran 2023 12:16
"Teşekkürler"

Bioderma Sensibio Jel Cildimi Bozdu, Paramı Geri İstiyorum!

Betül
08 Eylül 2025 22:42
bioderma-sensibio-jel-cildimi-bozdu-parami-geri-istiyorum-1.jpg
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Bioderma Sensibio Gel Yan Etkileri: Yüzde Yanma Ve Pütürlük

Gülcan