Hilal sonuçtan çok memnun

Bioderma Aquafluid Güneş Kremi

30 Temmuz 2023 01:25
Hilal'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

Yıllardır Bioderma Aquafluid güneş kremini kullanıyorum. Kaç paket bitirdim bilmiyorum. Ancak son aldığımda içeriğinin değiştiğini fark ettim. Yeni formülünden asla memnun kalmadım. Üzerine para verseler kullanmayacağım bir ürüne dönüşmüş. Öncelikle eskisi beyazdı ve yüze çok güzel eşitlik sağlayıp kadifemsi bir bitiş bırakıyordu ve yağlı da değildi. Ancak şu an sarı renkte cildi yapış yapış ve yağlı hissettiriyor. Göz yakıyor. Ürünün içeriği değişmiş ve hiç beğenmedim, her açıdan çok kötü olmuş. Eski formülasyonuna ulaşabileceğim bir yol var ise lütfen söyleyin. Yok ise de bir daha ürünlerinizi kullanmayı düşünmüyorum çünkü çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

31 Temmuz 2023 09:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

30 Ağustos 2023 12:21

20 Ocak 2024 00:41
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
21 Mayıs 2023 18:55
"Şikayetimin hemen ertesi günü benimle iletişime geçildi. İpek hanım çok güzel ilgilendi. Ürünü iade edebileceğimi iletti. Dermoeczanem yetkilileri ile de görüşmem çok olumlu geçti. Sorunsuz bir şekilde iadem gerçekleşti, teşekkür ederim."

Zeynep
18 Temmuz 2023 13:25