Eyyup sonuçtan hiç memnun değil

Ariel İ Değil Bingo'yu Boykot Etmek Lazım

09 Şubat 2024 17:37

Ümmet olarak İsrail'i boykot edelim diyoruz; ancak içimizdeki bazı kişiler buna hiçbir şekilde izin vermiyorlar. Zaten başımıza gelenler düşmandan değil, dost sandığımız kişilerden kaynaklanıyor. Piyasanın en kaliteli toz deterjanlarından biri olan Ariel'i boykot edelim, yerli markalardan Bingo'yu kullanalım dedik. Ancak fiyatlar inanılmaz derecede yüksek. Kalitesini tam olarak bilmediğimiz ve Ariel kadar iyi olmayan bir markanın kilogram fiyatı A101'de 52 TL olmuş. Ancak piyasanın en kalitelisi olan Ariel'in kilogram fiyatı 31 TL. Bu fiyat farkı kabul edilemez. Sizler İsrail'den daha fazla zarar veriyorsunuz Filistin'e. Hesap, öteki tarafa kaldı. Yine denetim yok, istediğiniz gibi fiyat belirleyip zam yapıyorsunuz.

profile profile profile
12 Şubat 2024 16:09 (Şikayetten 2 gün sonra)
15 Şubat 2024 16:40

Aradılar müsait olmadığımı bir saat sonra aramalarını söyledim biz arayamayız siz arayın dediler hiçbir şekilde çözüm sunmadılar aramak için aradılar. Söylediğimin arkasındayım Allah'tan korkmasam Ariel yerine Bingo'yu boykot edin derdim

Gökhan
Gökhan

Arkadaşlar bu İsrail malları satılsın diye fiyatlarını indiriyor kampanyalar yapıyor sürekli... Yerli ürünler o yüzden size pahalı geliyor Adamlar satamadıkları için böyle fiyat indirip bize kendi ürünlerini cazip hale getiriyorlar bizde bunlara inanıp almayalım En sonunda batacaklar

İdris
İdris

Eyyup haklı, bu boykot olayını fırsata çeviren bizim yerli firmalar Fırsat Bu Fırsat deyip karlarını katlamaya çalışıyorlar. Sabahtan beri ucuz yerli üretim yüzey temizleyici arıyorum, Yahudilik malları hep en uygun fiyatlı olanlar.

Bingo yu değil, A101 i ve BİM boykot etmek lazım. Deterjanda kesinlikle A101 ve BİM'i tercih etmemek lazım. Deterjan fiyatları çok astronomik. Bugün yerel marketten alışveriş yaptım kg fiyatı 28-tl. Yinede pahalı tabi ABC daha uygun gibi.

Melike
Melike

Ariel'in elinde 1 yıllık stok kalmış tabii ki onu eritmek için kampanya üstüne kampanya yapacak. Ama Türk firmaları boykottan sebep talep arttığı için sürekli güncel maliyetten ham madde alıyorlar. İşin işleyişini ve düzeni bilmiyorsunuz ama klavyeden Türk markalarına sitem etmek daha kolay geliyor. Dükkanınıza günde 10 müşteri gelirken ona göre stok yaparsınız bir anda 500 müşteri gelmeye başlarsa siz ne yapardınız? Bir de böyle düşünelim

İbrahim
10 Mayıs 2024 20:58

Fairy İsrail Ürünleri Satıyor

Rabia
03 Haziran 2024 10:48
Faruk sonuçtan memnun değil

Bingo Deterjan Ve Çamaşır Suyunu Almak Pişmanlıktır.

Faruk
29 Ağustos 2024 21:10