Akın sonuçtan hiç memnun değil

Binet İnternet Hizmeti Çözülmeyen Sorunlar Ve İlgisizlik

31 Ağustos 2024 14:18

Binet internet hizmetini kullanıyorum ve son dönemde internet hızımda ciddi bir düşüş yaşadım. Bu durumu çözmek için müşteri hizmetlerini aradım ve m*** Bey ile görüştüm. Kendisi binanın dışındaki kablolarda bir sorun olabileceğini söyleyerek, Türk Telekom ekiplerini yönlendirdi. Ancak, ekipler gelip kabloları kontrol ettiklerinde dış kablolarda herhangi bir sorun olmadığını belirttiler.

Bunun üzerine tekrar Binet müşteri hizmetlerini aradım ve bu sefer binanın içindeki kabloların kontrol edilmesi gerektiği söylendi. Elektrikçi tarafından iç kablolar kontrol edildi ve burada da herhangi bir sorun olmadığı anlaşıldı. Tekrar Binet müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, modemin arayüzüne bağlanarak bazı adımları takip etmem gerektiği söylendi. Ne yazık ki, bu adımları takip etmeme rağmen sorun çözülmedi.

Son olarak, Binet müşteri hizmetleri yetkilisi bıkmış bir ses tonuyla YouTube’dan izleyerek sorunu çözmem gerektiğini ve bana daha fazla yardımcı olamayacaklarını söyledi. Şikayet edeceğimi belirttiğimde ise, şikayet edilmesi halinde herhangi bir açıklama yapmak zorunda olmadıklarını ifade ettiler.

Bu süreç boyunca yaşadığım ilgisizlik, sorunun çözümüne yönelik yeterli desteğin verilmemesi ve müşteri memnuniyetine gösterilen saygısızlık nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğradım.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2025 20:35
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 20:37
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Bir Haftadır Devam Eden İnternet Kesintisine Çözüm Bulunmuyor, Mağduriyet Artıyor

29 Eylül 2025 20:14
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Taahhütlü 100 Mbps İnternet Yerine 28 Mbps Hız, Paket Değişikliği Yapılmıyor

17 Ekim 2025 15:59
taahhutlu-100-mbps-internet-yerine-28-mbps-hiz-paket-degisikligi-yapilmiyor-5.jpg
taahhutlu-100-mbps-internet-yerine-28-mbps-hiz-paket-degisikligi-yapilmiyor-4.jpg
taahhutlu-100-mbps-internet-yerine-28-mbps-hiz-paket-degisikligi-yapilmiyor-3.jpg
taahhutlu-100-mbps-internet-yerine-28-mbps-hiz-paket-degisikligi-yapilmiyor-2.jpg
Altan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 11:00