Murat sonuçtan hiç memnun değil

Binance Platformunda Reef Coin Dönüştürme Sorunu

Binance Platformunda Reef Coin Dönüştürme Sorunu
12 Ekim 2024 22:27

Binance'a uzun süredir girmiyordum ve elimde bir miktar Reef Coin kaldı. Bunu nasıl USDT veya TRY'ye dönüştürebilirim? Binance yazdığım zaman, platform bulun çekin diyor. Platform yok. Platform yok göstermeyecek iseniz, Reef coini USDT çevirme olanağı vermelisiniz. Ne yaptıysam başaramadım. Bir türlü listeden kaldırıldığından haberim yoktu, bilseydim önceden çekerdim. Benim gibi bir çok çekemeyen var. Buna çözüm lazım. Aksi durumda CİMER de yazacağız.

12 Ekim 2024 23:26 (Şikayetten 58 dakika sonra)
14 Ekim 2024 02:16

🤣 Şaka gibisiniz! Binance ile çalışmanızı TAV +siye etmiyorum! Paranızı alamayabilirsiniz!

14 Ekim 2024 02:51
14 Ekim 2024 14:12
binance-platformunda-reef-coin-donusturme-sorunu-1.jpg

Siz müşterinizi yanilttig8niz gibi kamu oyunu da yanıltıyorsunuz. Sizinle yapılan yarışmaya istinaden engellediğiniz çekim işlemlerini hala açmıyorsunuz. Paramızı çekmenize işin vermiyor ve bizi oyalıyorsunuz! Acil çözüm bekliyoruz ya da hukuki başvuruda bulunacağız deliller ek resimlerdedir. Tüm hukuki haklarımız saklıdır.

14 Ekim 2024 14:14

Siz müşterinizi yanılttığınız gibi kamu oyunu da yanıltıyorsunuz. Sizinle yapılan yazışmaya istinaden engellediğiniz çekim işlemlerini hala açmıyorsunuz. Paramızı çekmenize işin vermiyor ve bizi oyalıyorsunuz! Acil çözüm bekliyoruz ya da hukuki başvuruda bulunacağız, deliller ek resimlerdedir. Tüm hukuki haklarımız saklıdır. Üstteki yazıda bulunan kelime hataları düzeltilmiştir

14 Ekim 2024 18:18
14 Ekim 2024 18:25

Ağ hatırlatma kur alarmı kurduğumuz halde erc20 ağı son 48 saattir asla suspended durumundan çıkmadı. Bu Binance ekibinin çözmesi gereken bir sorun gibi duruyor.

14 Ekim 2024 19:25

Yükselen durumda satış yapamıyor ve kayıp yaşıyoruz. Buna çözüm sağlayamadığınız aşikar... Kendi teknik ekibinizin ve Binance platformunun sorunlarını çözüm sağlayamıyorsunuz!

14 Ekim 2024 20:01
binance-platformunda-reef-coin-donusturme-sorunu-1.jpg

Merhaba Murat. Çekim yapacağınız platformun desteklediği takdirde diğer ağ opsiyonlarını kullanma şansınız mevcut. Diğer ağları seçmeyi düşünebilirsiniz. Teşekkür ederiz. ^WI Binance Ekibi

14 Ekim 2024 22:01

Transfer edeceğimiz tüm platformlar ERC20 çalışıyor. Tüm platformlar gibi. Allah aşkına, bahane üreteceğinize işinizi yapın, paramızı, bizim paramızı, sizin değil, haksız yere tuttuğunuz bizim paramızın transferini sağlayan uygulamayı açın!

14 Ekim 2024 22:03

Ya da gerçeği yazın! Bizde hukuk yoluna baş vuralım! Sıkıldık artık! Çoktan 💯 müşteriniz bunları okuyarak gitti bile...

15 Ekim 2024 11:03

Kontrollerde yine ERC20 kapalı duruyor. Yüklü miktarda paramız platformunuzda isteğimiz dışında tutuluyor. Hukuken suç işliyorsunuz!

15 Ekim 2024 11:26

ERC20 kapalı duruyor!

15 Ekim 2024 18:41

ERC20 hala kapalı duruyor! Sn. Binance ekibi?

16 Ekim 2024 10:17
binance-platformunda-reef-coin-donusturme-sorunu-2.jpg

So çekim gününe kadar bunu sürdürecek ve bizi daha çok zor duruma düşüreceksiniz! Nerede ise 1 hafta olacak! Sadece ERC20 açılacak, bir çok borsada sistem açık. Ama sadece sizde kapalı. Kucoin, Bitglobal ve bunun gibi bir çok sayabilirim. Hepsine girin bakın ERC20 ile reef coin için transfer açık! Neyin peşindesiniz? Neden paramızı elinizde tutuyorsunuz? Bize sonuca odaklı bir cevap verin!

17 Ekim 2024 01:48
17 Ekim 2024 08:33

Defalarca destek konuşması yaptık. Hepsinde başka yol yok dediniz, ne bir platform gösterdiniz, ne çözüm üretiniz ve ERC20 açılacak diye oyaladınız. Bu mu sizin müşteri desteğiniz?

17 Ekim 2024 22:51

Reef Coin Dönüştürme Sorunu

08 Ekim 2024 08:52
Reef Coin Dönüştürme Sorunu

Yasin
30 Ağustos 2024 02:49

Reef Coin Mağduriyeti: Dönüşüm Bekleniyor!

16 Kasım 2024 19:05
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 03:07

Binance Reef Coinlerime 1 Yıldır Erişemiyorum, Çözüm Sunulmuyor!

Nurullah
21 Temmuz 2025 00:40