Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
18 Şubat 2023 00:07

P2P üzerinden yaklaşık 6-7 aydır USDT alımı yapıyorum. Oldubil platformu 5% lik komisyon kestiği için durumlar yanlış anlaşıldı ve hesabım 4 defa bloke edildi. 5% lik komisyonu ben değil oldubil alıyor ayrıca reklam içeriğinde telegram adresi vb. Bilgilerden dolayı bu sefer süresiz kapatıldı. Her 4 bloke de ilgili birimler inceleme yaptı fakat hiçbir şekilde uyarı yapmadılar telegram vb. Bilgilerin olmaması gerektiğini. Bu şekilde kullanıcılarını tamamen mağdur ediyor. Ayrıca arkadaşım ile görüştüğüm zaman aynı şekilde onun da yaşadığını fakat kendisine sadece 7 gün ceza verildiğini bahsetti.
Kesinlikle objektif değilsiniz Binance global. Kişiye göre kafanıza göre Cezalandırma yapıyorsunuz. Bana uyarı bile yapmadan süresiz kapatmanız objektif değildir. 5% ibaresi herkeste var bakınız diyorum sizler olayı geçiştirme yapıyorsunuz

24 Şubat 2023 22:36

P2P üzerinden yaklaşık 6-7 aydır USDT alımı yapıyorum. Oldubil platformu 5% lik komisyon kestiği için durumlar yanlış anlaşıldı ve hesabım 4 defa bloke edildi. 5% lik komisyonu ben değil oldubil alıyor ayrıca reklam içeriğinde telegram adresi vb... Bilgilerden dolayı bu sefer süresiz kapatıldı. Her 4 bloke de ilgili birimler inceleme yaptı fakat hiçbir şekilde uyarı yapmadılar. Telegram vb6 gün önce bir sürü kullanıcıyı şikayet ettim ama hiçbir şekilde önlem alınmıyor. Tamamen ayrıcalıklı davranılıyor. Kişiler kural dışı ilan yayınlıyor ama ceza bana veriliyor.

22 Şubat 2023 19:50

P2P üzerinden yaklaşık 6-7 aydır USDT alımı yapıyorum. Oldubil platformu 5% lik komisyon kestiği için durumlar yanlış anlaşıldı ve hesabım 4 defa bloke edildi. 5% lik komisyonu ben değil oldubil alıyor ayrıca reklam içeriğinde telegram adresi vb. Bilgilerden dolayı bu sefer süresiz kapatıldı. Her 4 bloke de ilgili birimler inceleme yaptı fakat hiçbir şekilde uyarı yapmadılar telegram vb6 gün önce bir sürü kullanıcıyı şikayet ettim ama hiçbir şekilde önlem alınmıyor. Tamamen ayrıcalıklı davranılıyor. Kisiler kural dışı ilan yayınlıyor ama ceza bana veriliyor

Ek
21 Şubat 2023 01:10 (Şikayetten 3 gün sonra)

Binance API Hesabım Hacklendi, 16.300 Dolar Zarar Ve İade Talebi

Devrim