Binance
10 Kasım 2023 17:428.766

Binance Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtim. Daha sağlıklı işlem yapabilmek için işlemlerimde likidite yok (0) gözüküyordu. 'Bu değişkenlik gösterir mi, böyle mi kalır?' diye sordum. Kendimi riske atmamak için müşteri hizmetleri bana, likidite seviyesi yokken fiyat sıfıra inse dahi likidasyon ihtimali olmayacağını söyledi. Ben de işlemlerimi likidite sayımı sıfırlayacak şekilde açtım. Dün yüzde 15'lik bir düşüş oldu ve coinlerimde tüm işlemlerim likide olmuş, param sıfırlanmıştı. Ben bu olayı müşteri hizmetlerine aktarırken, hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Sürekli prosedürden bahsediyorlar. Ben, sizin müşteri hizmetlerinizin yönlendirmesiyle işlem yaptım ve bu yanlış yönlendirmedir. Binance, kumar sitesi değildir. Likidasyon 0 gözüktüğünde yüzde 15'lik bir düşüşte likide olmaması gerekir ki insanlar ona göre stop aksiyonu alabilsinler. Bu durumdan şikayetçiyim ve yanlış yönlendirme olduğunu düşünüyorum.

10 Kasım 2023 18:09 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba Furkan Bey, Paylaşmış olduğunuz bilgiler ve geçmişte sohbet desteğimizle gerçekleştirdiğiniz görüşmelerin tamamını ve pozisyonlarınızın detaylarını sizler için detaylıca inceledik. Kontrol ettiğimizde sizin de paylaştığınız ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi görüşme anında sahip olduğunuz açık pozisyonlar özelinde bilgilendirilmişsiniz. Bu görüşmenin ardından pozisyonlarınızda gerçekleştirdiğiniz değişikliklerle likidasyon ihtimali vadeli işlemlerin doğası gereği meydana gelmiş ve bir likidasyonla karşı karşı kalmışsınız. Sohbet desteğinde görüştüğünüz uzmanlarımızın durumu tüm detaylarıyla sizlere bildirdiğini ve olayı aydınlattığını görüyoruz. Bizlerin de gerçekleştirdiği inceleme sonucu bu süreçte herhangi bir anormallik bulunmamaktadır. Eğer halen aklınıza takılan bir nokta varsa sohbet desteğimizin 7/24 görev başında olduğunu lütfen unutmayın. | TS

10 Kasım 2023 18:16

Paylaşmış olduğum bilgide liqitasyon 0 yok gözükürken işlemlerin coinlerin sıfıra inse dahil likite olmayacağını teyit ettim ve ona göre işlemlere girdim eğer risk olacağını bilseydim işlem acmazdim. Tüm işlemlerimde likitem yok gösteriyordu uygulama ve yarım saat içinde %15 düşüş ile likite oldum eğer likite seviyem belirtilseydi ona göre stop olurdum veya hiç risk almazdım. İşlem %15 ile likite olacaksa bunun belirtilmesi lazım yok ya da 0 yazmaması lazım belirli sayi ile likite seviyesi belirtilmedi ve tüm param sıfırlandı bu sistem eksikliği yüzünden zarara uğradım kumar oynamıyoruz burada

12 Kasım 2023 21:19

Değerli kullanıcımız Piyasanın ciddi bir düşüş yaşamasından dolayı anlık olmuştur. Likidiasyon fiyatınızın 0 gözükmesinin sebebi ise öncesinde likidasyonununuz size uzak olamsı ve riskinizin çok düşük olmasından dolayıdır, ve ek olarak sonrasında pozisyon sayınızı arttırmışsınız. Likidasyon şu durumda tetiklenir: Teminat = Başlangıç Teminatı + Gerçekleşmiş PnL + Gerçekleşmemiş PnL < Sürdürme Marjini yani pozisyonda zararınızdan dolayı Marjininiz Sürdürme Marjinin altına düştüğünde likidasyon tetiklenir ve fiyatlar buna göre hesaplanır Bu durumda Marjininiz Sürdürme Marjinin altına düşmüştür ve likidasyon tetiklenmiştir. Zararınınız bakiyenizin %100 ü olmasını beklemeyin burada Marjin Oranı Marjininin Sürdürme Marjinine oranıdır, ve bunun altına düşerse likidasyon tetiklenir. İşlemlerin coinlerin sıfıra inse dahil likite olmayacağını teyit ettiğinizi belirtmişsiniz. Bu bilgiyi nereden edindiğinizi paylaşabilir misiniz ? 'GI

16 Kasım 2023 17:38
Eki aç

Ekte paylaştığım resimde belirtilmiştir ben Binance müşteri hizmetlerine bilgi edinmek için liq kısmında yok gözüküyor bu değişkenlik gösterirmi yoksa böyle kalirmi diye bilgi edinmek için sordum ve fiyat 0 a inse dahi likidasyon ihtimali olmayacak cevabını aldım işlemlerimi ona göre açtım ve uyurken tüm param sıfırlandı ciddi bir düşüş olmadı %15 %20 lik düşüşler likidasyon 0 gösterirken %15 %20 düşüşte likite olması çok saçma ben oradaki likidasyon 0 yazan yere güvenerek işlem aldım ve sıfırlandım müşteri temsilciniz %15 %20 düşüşlerde sıkıntı olarak belirtseydi ben böyle bir risk almazdım haksızlık olduğunu düşünüyorum ve hiçbir konuda yardımcı olmadınız

16 Kasım 2023 17:42

Sosyal medya fenomenleri arkadaşlarım bu konuşmanın üstüne gitmek istediler hemen onların paylaşım yapmasını istemedim ben sizden bir yardim bekledim uzun zamandır Binance kullanıcısıyım çok mağdur olduğumu belirtmek isterim

16 Kasım 2023 18:01

Değerli kullanıcımız, Aynı sohbet görüşmenizde işlem ile ilgili bir önceki yorumda paylaştığımız açıklama yapılmıştır. Sosyal medya üzerinden bizler hesabınıza dair hassas bilgileri paylaşamadığımız için aklınızda hala aydınlatılmasını istediğiniz sorularınız varsa, canlı destek üzerinden bu sorularınıza yanıt verebiliriz. Lütfen müsait zamanınızda canlı desteğe bağlanınız. 'Gi Binance ekibi

Koray
Koray
26 Mart 2024 21:23

Tek işlem açtığında liq fiyatı gözükmez ve başka işlem açmadığın takdirde liq olmazsın yalnız başka işlemler de açarsan terste kaldığında sistem liq fiyatı gösterir. Örneğin bakiyen yüklüdür o coin yüzde 100 düşse de senin kasan onu karşılar liq fiyatı gözükmez yalnız eş zamanlı işlem açarsan ve hepsin terste kalırsan kasan hepsini karşılamaz ve çapraz liq olabilirsin.

Binance Sunucu Hatası Nedeniyle İşlem Yapamayıp Bakiyemi Kaybettim

Tuna
17 Ekim 2025 12:081.491

10.11.2025 tarihinde gece saatlerinde Binance hesabımda düşüş yönünde bir emir girdim. Ardından hesabıma erişmeye çalışt...

Binance Tasfiye Fonu Ve Müşteri Hizmetleri

Murat
Murat
Binance
16 Mayıs 2024 14:4416.421

Binance beni hayal kırıklığına uğrattı. Kendilerine yakışmayan uygulama ve ayrıca müşteri hizmetleri ve personelleri var...

Binance Tasfiye Fonu Ve Müşteri Hizmetleri

Binance Vadeli İşlemlerde Ani Fiyat Hareketi Sonucu Büyük Maddi Kayıp

Tuba
17 Ekim 2025 21:242.931

Binance Global mobil uygulamasında, 10/10/2025 tarihinde vadeli işlemler sırasında anlamsız fiyat hareketlerinden dolayı...

2 Destek1 Yorum

Öne ÇıkanKonular