Binance Hesabımda Yanıltma Mağduriyeti

Halil
22 Temmuz 2023 17:00

Binance global şirketine güvenilir ve emniyet tedbirlerini üst seviyede tutması öngörüsü ile İtimat edip açtığım hesabımda yanıltma olayına maruz kalıp mağdur edildiğimi rapor etmek istiyorum. 26 Haziran 2023 tarihinde sabaha karşı 04:45 sıralarına meydana gelen olayda mevcut bakiyem sıfırlanmıştır. Hesabımla ilgili olarak mail ve cep telefonu doğrulaması, Google Authenticator doğrulaması gibi bireysel tedbirler aktif konumdaydı; bunu özellikle vurgulamak isterim. Gmail hesabımın da benzer bireysel tedbir dahilinde 2fa doğrulamasını içerdiğini belirtmek istiyorum. Söz konusu eyleminde; anormalliği, sıra dışılığı ve normal akışa çok ters oluşu aşikar. Olan hesap hareketinin (bakiyemin ruble ye dönüştürülüp yurt dışındaki bir hesaba aktarılması) askıya alınıp şahsımdan gerekli onayların alınmasını müteakip işleme koyulması gereklilik arz ederken (ki bankaların çalışma işleyişi bu yönde oluyor) bu önleyici tedbirin alınmamış olması mağduriyetime sebep olan ana etkendir.

profile profile
23 Temmuz 2023 03:15 (Şikayetten 10 saat sonra)

İbrahim

Sonuç olarak ne oldu Bilal bey. Para iade oldu mu?

Ali
Ali

Bugün aynı olay benim başıma geldi. Ne yapmam gerekiyor bütün bakiyem sıfırlandı.

Filiz
12 Ocak 2024 14:52