Ali sonuçtan hiç memnun değil

Binance Global Doğrulama Sorunu

05 Temmuz 2024 10:29

Var olan kimlik doğrulamamda sıkıntı yoktu ama şimdi Binance global hesabıma giriş yaptığımda kimlik doğrulama uyarısı veriyor. Kimlik doğrulama butonuna bastığımda bilgilerimi doğrulama kısmına yönlendirmiyor. Bayağı uğraştım ama bir türlü olmadı. Para yatırıp alım satım yapmak istiyorum ama böyle bir sorundan dolayı yapamıyorum. Acil olarak sorunumun çözülüp tarafıma bilgi verilip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bundan dolayı alım satım yapamıyorum. Acil çözüm.

05 Temmuz 2024 11:31

Ayrıca Google gibi arama motorları ndan Binance ye giriş yaptığımda Uygun anahtar Yok uyarısı veriyor yani Google ile de giriş yapamıyorum

05 Temmuz 2024 16:30 (Şikayetten 6 saat sonra)
05 Temmuz 2024 16:35

Telefon değiştirdiğimden dolayı yeni telefon a Binance uygulamasını indirdim oradan devam ettim ilk zamanlar sıkıntı yoktu hatta ilk zamanlar Google gibi uygulamalar dan da Binance hesabıma giriş yapıyordum ama şimdi oradan da geçerli anahtar yok uyarısı veriyor

05 Temmuz 2024 16:41

'GI🔶 www.binance.com/tr/chat Bağlantıdan bir sohbet oluşturup bize görüşmenin Case ID numarasını iletir misiniz ?

05 Temmuz 2024 17:09

Binance bu sorunun nereden olduğunu direk görmüyor mu neden nokta atışı sorunu söylemiyor onu anlamadım sürekli ihtimal cevapları veriyor

05 Temmuz 2024 17:22
11 Temmuz 2024 12:13

Merhaba Ali Bu konunun çözümünü teyit etmek için ulaşmaktayız. Doğru hesabına giriş yapabildin mi ? Canlı destek ile görüşebildin mi? Bu konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacın varsa bize Canlı destek görüşmesinin CASEID numarasını verebilir misin? 'Gi

12 Temmuz 2024 12:41

01 Ağustos 2024 16:09

05 Ağustos 2024 06:40

Sorunumu tam çözmek üzereydim Binance global den canlı destekten ertan bey sağ olsun bayağı yardımcı oldu kimlik bilgilerimi doğrulamak istiyorum fakat red uyarısı alıyorum durumu anlattım ertan bey çözdü tekrar hesabıma giriş yaptım kimlik bilgilerimi doğruluyor düm kimliğimin yanımda olmadığını fark ettim durumu Ertan bey e söyledim daha sonra tekrar canlı desteğe bağlandığınız da Ertan beye aktarın dersiniz aktarırlar sizin sorununuzu ben biliyorum dedi ve açtı da fakat sorun şu canlı desteğe bağlanıyorum Ertan beye aktarabilir misiniz diyordum direk sürekli klasik sorular çıkıyor sorununuz bu mu şu mu diye yani Ertan beye aktarmıyorlar eğer aktarsalar o adam çözer zaten sizde kayıtlarınızı inceler seniz ertan beyin benimle iletişime geçtiğini ve çözdüğünü görürsünüz

05 Ağustos 2024 10:32

Tekrardan Merhaba Ali, Ertan bey ile yapmış olduğunuz görüşmenin Vaka kimliğini tarafımıza sağlarsanız, detaylıca kontrol sağlayabiliriz. ^BT

07 Ağustos 2024 10:01
11 Ağustos 2024 15:58

13 Ağustos 2024 20:55

Canlı destek iletişimini sonlandırdığınızı görüntülemekteyiz. Durum çözüme ulaşmış mıdır? Aynı konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var mıdır? -AA www.binance.com/tr/chat

01 Eylül 2024 14:34

Canlı destek iletişimini sonlandırdığınızı görüntülemekteyiz. Durum çözüme ulaşmış mıdır? Aynı konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var mıdır? Gi www.binance.com/tr/chat

20 Eylül 2024 17:04

Selam Ali durum çözüme ulaşmış mıdır? Bu konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacın var mıdır ? 'Gi

Binance Eski Hesabımı Bulamıyorum

Binance Hesabına Giriş Sorunu Ve Destek Hattına Ulaşamama
Binance Hesabına Giriş Sorunu Ve Destek Hattına Ulaşamama

Veysel
19 Eylül 2024 21:27
Binance Giriş Yapamıyorum. Kimlik Doğrulama Yapılamıyor.

Binance Global Hesabıma Giremiyorum, Destek Alamıyorum Ve Maddi Kaygılarım Var

Rıdvan
02 Ağustos 2025 16:33
binance-global-hesabima-giremiyorum-destek-alamiyorum-ve-maddi-kaygilarim-var-1.jpg
Binance Kategorileri