Ozgur sonuçtan memnun

Binance 12.000 USDT Paramı Dondurdu!

Binance 12.000 USDT Paramı Dondurdu!
07 Mayıs 2023 10:11
Ozgur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim. Şikayetim çözüldü fakat oldukça uğraş verdim. Birçok belge sundum. Video görüşmesi yaptım. Şüpheli işlemin ne olduğuna dair hala fikrim yok. Bu borsaların hakikaten düzenlenmesi lazım. Bir sorun olması halinde başvuracak bir merci olmaması sorun.”

Binance global User ıd 45291087 Binance global P2P işlemlerimi askıya aldı ve 12.200 USDT'mi bloke etti. Sebebi de şüpheli P2P işlemleri imiş. P2P'de en yaygın ödeme metotlarından biri olan Wise ile Binance P2P merchantları'ndan USDT alım satımı yaptım. Askıya alma ve bloke kararına itiraz ettim. Elimdeki tüm belgeleri videoları, sundum. İtiraz kabul edilmedi. Yeni bir itiraz da kabul etmiyor ilave belgeler paylaşmak istesem. İtirazda mutlaka bir kart ve kartla p2p ye yapılan ödeme ve ödemenin kart ekstresinde görünmesi isteniyor. Wise'ın Türkiye'de herhangi bir kartı yok. P2P merchantlardan USDT almak için bir kart zorunluluğu da yok. Bu kart ısrarı niye? Paylaştığım banka hesap ekstrelerinde Wise " Birleşik Ödeme as" ve Binance TR " bn Teknoloji aş" giren çıkan tüm tutarlar görünüyor. Bir de tamam P2P işlemini askıya aldınız. Paramı niye bloke ediyorsunuz? Paramı çekeyim sonra itirazımı değerlendirin. Bu para bana lazım kredi kartı borçları, kızımın eğitim harcamaları vb. Güya Binance'in Yüz binlerce dolar günlük çekim limitleri. Milyonlarca dolar işlem limitleri var. Sınırsız P2P alım satım imkanı var. 10 günlük p2p alım satım işlemleri hacmim 50.000 dolar sonucu bloke ve itirazların kabul edilmemesi. Lütfen bu sorunu çözün. Beni zor durumda bıraktınız.

10 Mayıs 2023 00:12 (Şikayetten 2 gün sonra)
11 Mayıs 2023 12:16

Dilek
Dilek

Merhabalar, ben de mart ayından beri blokeliyim. Sizin blokeniz ne kadar sürdü acaba? Bir de blokeniz nasıl kalktı anlatabilir misiniz?

Barış
Barış

Özgür bey bende aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözüldü yardımcı olabilir misiniz?

Mesut
Mesut

Merhaba. Benim opsiyon ticaret platformunda yaklaşık olarak 28.000 $ parayı Binance hesabına atıp oradan çekemk için işlem yaptım ancak benden bu parayı çekebilmem için yaklaşık olarak 1600 $ vergisini ödemem gerekiyormuş böyle bir şey var mı doğrumu? İlk önce 170 $ çektiğimde herhangi bir vergi ödemesi yapmamıştım ancak yüklü çekimde benden vergi istediler?

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Binance USDT Çekim Kısıtlaması Uzun Süreli İnceleme Nedeniyle Devam Ediyor

Ömer
17 Ocak 12:51
binance-usdt-cekim-kisitlamasi-uzun-sureli-inceleme-nedeniyle-devam-ediyor-1.jpg

Binance MASAK Kuralı Nedeniyle Uzun Çekim Süresi ve Yaşadığım Mağduriyet

Murat