Suat sonuçtan hiç memnun değil

Binance TR Hesabımdan İzinsiz Yedek Sim Kart Ve Para Çekimi

Binance TR Hesabımdan İzinsiz Yedek Sim Kart Ve Para Çekimi
27 Ağustos 2024 01:50

29.03.2024 tarihinde saat 16.24'te haberim olmadan adıma yedek sim kart çıkarılarak Binance TR hesabıma şifrem ile girilerek 35.760 dolarım çalındı. Binance TR'de güvenlik açığından şüpheleniyorum. Çünkü farklı bir ilde bilgisayardan hesabıma girilmiş. Tüm paramla sıkça kullanılan TRX coin alınıp anında çekim işlemi yapmışlar.
1. Yedek sim kart çıkarılmış, neden engel koymuyorsunuz?
2. Farklı bir web adresinde ve farklı uzak bir şehirde giriş yapılıyor, neden şüphe duymuyorsunuz?
3. İlk kez tüm paramla böyle bir coin alınıp çekiliyor, neden müdahale etmediniz?
4. Bunlar benim tüm bilgilerimi nasıl aldılar?

22 Nisan 2024 22:42

29.03.2024 Tarihinde şahsıma ait hattıma bilgim dışında bir Vodafone bayiinden yedek sim kart çıkartılarak Binance TR hesabım hacklenmiştir. Hesabımdaki tüm kripto varlıklarım 30 saniye içinde satılarak 35.760 USDT dolarım hesabımdan boşaltılmıştır. Hesabımdaki bu işlem neden şüpheli işlem olarak iptal edilmemiştir. O anda müşteri hizmetlerine yazarak zaman kaybetmek ve müdahale edememek yerine neden bir telefonla kimseye ulaşamıyorum. Olay sonrası müşteri hizmetleri ile yaptığım yazışmalı görüşmede bu işlemin geri döndürülemez olduğunu söylemek ve bu zararımı kabullenmemi beklemek kabul edilebilir bir durum değildir. Çalınan varlığım tolere edilebilecek bir miktar değildir. Olay sonrası Binance TR den bana geri dönüş olmamıştır. Konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu olayda Binance TR nin de güvenlik zaafiyeti ve görev ihmali var. Varlıklarımın aktarıldığı diğer hesaba neden müdahale edilemiyor. Neden işlem geri döndüremiyor? Nasıl güvenipte yatırım yapacağız? Binance TR deki varlıklarım bilgim olmadan başkası tarafından nasıl biliniyor? Acilen bu konuda Binance TR den geri dönüş bekliyorum. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Konu ile ilgili müşteri temsilcisinden edindiğim işlem tarihi, alıcı cüzdan hesabı, URL bağlantısı ve tutar belirten ekran görüntülerini güvenlik nedeniyle paylaşamıyorum ama Binance TR den talep edilmesi durumunda kendileriyle paylaşacağım.

31 Ağustos 2024 15:49 (Şikayetten 4 gün sonra)
31 Ağustos 2024 16:42

1. Yasal başvuru yaptım. GSM şirketi ve size maddi manevi tazminat açtım 2. E postam numarama bağlı. Numaramın bilinmesi ve hattımın çıkarılması ile e posta şifresi değiştirilerek girilebilir. 3. Şifremi benden başkası bilmez 4. Tüm bilgilerim ve şifremi siz biliyorsunuz. 5. Yeni hat çıkarılmasına rağmen neden hesaba bloke koymadınız? 6. İlk kez 36 bin dolar para ile 1 dakika içinde dolandırıcıların sık kullandığı trx coin alınıp 1 dakika içinde çekilirken neden güvenlik açısından şüpheli yaklaşmadiniz 7. Ben Muş ta sadece telden girerken neden İstanbul veya başka uzak bir yerden web ten (ayrı bir aygittan) girilirken ve bu kadar yüklü para çekilirken engel olmadınız? 8. Benim şifremi ve paramın olduğu siz Binance ekibi olarak biliyorsunuz?. Benden başka şifremi bilen yoktu. Bunca şüpheli isleme neden sessiz kaldınız? Size dava açtım. Ve tüm turkiye bunu bilecek.

Yorumlar (19)

Yağmur

Suat bey merhaba aynı durum bizim başımıza geldi sonuç alabildiniz mi size nasıl ulaşabilirim?

Gizem
Gizem

Yağmur hanım merhaba benim de başıma benzer bir olay geldi size nasıl ulaşabilirim

Yağmur

Facebook kullanmadığım için sizi Instagram'dan buldum takip isteği gönderdim ve mesaj attım

Yağmur

Instagram adresiniz var mı oradan ulaşabilir miyim peki

Oktay

Suat bey ben sizinle iletişime geçmek istiyorum Facebook adresinizi yazabilirmisin

Oktay

Celal bey sizin durum nedir avukat tuttunuzmu

Oktay

Suat ben sizinle iletişime geçebilirmiyim

Oktay

Son durum ne oldu Suat bey gelişme var mı

Ahmet

Bir gelişme var mı sizde? Paranızı alabildiniz mi? Neredeyse bir yıl oldu savcılıktan hiç haber yok

Savcılığa vereli 8 ay oldu hiçbir haber yok

Avukat falan tuttunuzmu

Suat

Aralık'ta tazminat davam var.

Celal

Benimde aynısı sim kopyalanarak başıma geldi şu an ki ilerlediniz durum nedir zararınızı telafi etceklermi sat bey

Celal

2gün oldu benimde başıma geleli bende siber suçlara başvurdum delillerin toplanması 6ayı bulur paranız gelede bilir gelmeyede bilir dediler yarın bimselden şikayetçi olacağım benim iznim dışında iznim olmadan yeni bir hat çıkartıldığı için

Suat

Celal bey 6 ay oldu olayım. Dava açtım.

Hasan

Hiç umut yok mu çalan şahsı tespit edip parayı geri almak ne kadar zor olabilir ki? Binance TR kanunlar hepsi hırsızdan yana ben bu düzeni anlamıyorum benim hesabıma Tiflis'ten iPhone üzerinden giriş yapılmış PC üzerinden İstanbul'dan yetkilendirilmiş hiç mi şüphelenip bloke koyulmaz? Dava süreci hakkında beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Hasan

Siz karakola gittinizmi gittiyseniz döküman falan istediler mi? Ben screen shot aldığım dokümanları çıkartıp vereceğim şimdi karakoldayım bekliyorum ben Binance TR'ye giremiyorum daha bana döküman çıkart diyorlar

Hasan

Merhaba suat bey aynı şekilde dün 15.34 de benim hesabımdan para çekildi ve Türk Telekom hattım servis dışı gözüküyor du karakola ve savcılığa gittinizmi çok geçmiş olsun.

Evet gittim. 5 ay oldu benimki. Mahkeme daha başladı

Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Binance TR Paramın Kaybolması Ve Hiçbir Şekilde Yardım Edilmemesi

22 Temmuz 2024 20:02