Betül sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2024 21:12
Betül'ün Teşekkür Mesajı
“Oldukça ilgili bir şekilde hem Esra Hanım hem de Derya Bey benimle iletişime geçti ve düzenli olarak sorunun çözülüp çözülemediğiyle ilgili teyit almaya devam ettiler. İlgileri ve başarılı halkla ilişkiler yönetimleri için hem kendilerine, hem de işinde donanımlı kişileri seçtiği için kuruma teşekkür ederim.”

Biletini Al firmasının özellikle kamu kurumları tarafından acilen ihtar edilmesinin ve deneylenmesi gerektiğinin elzem olduğunu düşünüyorum. Ankara Devlet Opera Bale maalesef bu firmayla anlaşmış ve firma veri güvenliği de dahil olmak üzere bir çok anayasal hakkı tehdit etmektedir. Arayıp hakkınızın neden yendiğinin hesabını sorduğunuzda ise size üst perdeden, rahatsız edici ve laubali davranışlar sergilenmektedir. Sadece bir baleye bilet almak istemiştim fakat hesap oluşturmak istediğimde telefon numaramın zaten kullanımda olduğunu gördüm ve bu firmada asla hesap açmamıştım. Arayıp sorduğumda "Rukiye Güneş" adında birinin telefon numaramı kullanarak hesap açtığını öğrendim. Bu kişinin ben olmadığımı ve şikayet oluşturmak istediğimi söylediğimde bana biz şikayet almıyoruz vb. Cümleler beyan ederek ve yine üst perdeden konuşarak telefon suratıma kapatıldı. Birkaç gün sonra vakit bulduğumda firmadan özür talep etmek adına yeniden aradım ve ilk defa bu garip firmada düzgün birine denk geldim. Akla mantığa sığar bir açıklama yine yapılmadı fakat en azından özür dilendi. Firma sürekli çöken ve düzgün çalışmayan bir altyapıya sahip. Kurumun her bir temsilcisi üst perdeden ve yanlış bilgi vermekten başka hiçbir şey yapmıyor. Sanat cepte uygulaması ile ilgili yanlış bir bilgi verildi ve zamanım çalındı. Sonrasında büyük çabalar sonucu doğru bilgiyi öğrenebildim. Bugün ise tekrar bilet almayı denedim ama site bozuk altyapısı sebebiyle maalesef zamanında aktif olmadı ve ben yine mağdur oldum. Beni şikayetimi anlamamakta ısrar eden bir müşteri temsilcisi canlı desteğe iletti ve görüştüğüm kişi benimle resmen dalga geçti. Umarım devlete bağlı resmi olması mecburi olan kurumlar palyaço misali sözde "müşteri temsilcisi" çalıştırmayı tercih eden ciddiyetsiz firmalarla değil de kendileri gibi kurumsal seçimler yaparlar ve biz vatandaşları bu duruma düşürmezler.

18 Aralık 2024 16:55 (Şikayetten 9 gün sonra)

Değerli İzleyicimiz Betül A. 18.12.2024 tarihinde çağrı merkezimizle yaptığınız görüşme sonucunda konuyla ilgili detaylı bilgi paylaşımı yapılmıştır. Anlayışınız ve nazik davranışınız için teşekkür ederiz. Biletinial Müşteri Hizmetleri

Betül
Betül
23 Aralık 2024 11:34

22 Kasım 2023 16:14
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

Biletinial.com İptal Edilen Tiyatro Bileti İçin Yetersiz Bilgilendirme Ve İade Sorunu!

16 Ekim 2025 15:19

02 Mayıs 2024 13:47