Bil-fen Pursaklar Dershanesinde Hayal Kırıklığı

28 Kasım 2024 23:556.153

Bil-fen Pursaklar dershanesinin velisi olarak dershaneden hiç memnun değiliz. Kayıtta söylenenlerin hiçbiri yapılmıyor. Her şey parayı alana kadarmış. Çocuğum mezun grupta, bize kayıtta 30 saat vereceklerini söylediler fakat şu an programda 24 saat ders gözüküyor. 24 saat dersin 6 saati soru çözümü, bu çocuklar sadece 18 saat ders görüyorlar. 18 saat gördükleri nasıl yeterli olacak? Rehberlik servisi ilgili değil, öğrencilere bireysel program yapılmıyor. Veli araması hiç yapılmıyor. İlgi alaka sıfır. Deneme sınavlarında sadece bir gözetmen oluyormuş ve bazı öğrenciler kendi aralarında konuşuyorlarmış. Çocuğum sınava konsantre olamamaktan şikayetçi. Çok sık branş hocaları da değişiyor. Anlamadığımız bir şekilde gelen kalmıyor... Aynı zamanda da dershane buz gibiymiş, çocuklar montla oturuyorlar. Kayıtta bize neler söylendi, şu an neler yapılıyor? Bil-fen gibi büyük ve saygın bir kurumdan böyle ilgisizlik ve saygısızlık asla beklemezdim. Paramıza yazık.

14 Aralık 2024 11:01

Gizem Hanım; üzülerek belirtmekteyiz ki sanırım size bilgi akışı yanlış. Kurumumuzda öğrenci anketi sonucu değişen 1 hocamız hariç ayrılan hocamız yok, o hocamızı da öğrenci verimliliği açısından yönetim olarak karar alarak değiştrdik. Ekim ayı itibariyle ısıtma sorunumuz hiç olmadı, ayrıca maalesef görmekteyiz ki bize yönelttiğiniz durumlar hep -Muş şeklinde ve duyum olarak kalmakta. Kadro, gözetmen, ısı sorunu yaşanmamakla birlikte, öğrenci ve veli gruplarımızdan günlük bildirim yapılmaktadır. Bu hem sınav sonucu hem devamsızlık için geçerlidir. Umarız tarafsız bir değerlendirme açısından kurumumuza gelip görüşme yapma inceliğini gösterirsiniz. İyi günler dileriz.