Bil-Fen Dershanesi Fazla Tutarın İadesi

29 Aralık 2023 12:16

Bursa Bilfen Osmangazi Heykel şubesine 13/05/2023 tarihinde kızım e*** G*** kayıt ettirdim.
Kayıt ettirdiğim dönemde verilen vaatlerin yerine getirilmemesi nedeniyle 14.11.2023 tarihinde eğitim öğretim yılının ilk çeyreğinde dershane ile ilişkimi kesmek için müracaatta bulundum. Tarafıma beyan edilen 15 gün zaman geçmesine rağmen dönüş alamadım. Konu hakkında bilgi almak için Bursa Kıbrıs Şehitleri Caddesinde bulunan merkezi büroya gittim kimseyi bulamadım ve telefon ile iletişime geçtim fakat sürecin merkezi yönetimin ödeme konularından dolayı yazışmaların devam ettiği bilgisi aldım.
Dershane kaydımı erken kayıt aşamasında 16.000 TL ve 8 taksit olarak anlaşmıştım. Toplam 12.000 TL ödeme yaptım. Öğrencim dershane feshinin kayıtlı bulunduğumuz ilk çeyreğinden başlayarak yapılmasına ve ödeme durumundaki fazla tutarın tarafıma ödenmesini önemle arz ve rica ederim.
Konu hakkında en kısa sürede bilgilendirme yapılmasının rica ederim.

Semin
Semin

Üzerinden zaman geçmiş ama sorununuz çözüme ulaştı mı acaba aynı sorunu yaşıyoruz şu anda

Sakıp
Sakıp

Sorun neydi acaba, dershaneden neden memnun kalmadınız. Bizde dershane arıyoruz. Yanlış seçim yapmamak için araştırma içerisindeyiz

Gürkan
Gürkan

Dershanede öğrenci takibi çok zayıf. Öğrenciler için çalışma programı yok. Genel müfredat neyse o işliyor Evde soru çözüp konuları pekiştirme göremedim. Genel testleri çok yetersiz Öğrencileri geliştirme yönünde hiç yeterli değildi.

Dershane Kaydı İptal Edildi, 15 Aydır Ücret İadesi Yapılmadı

10 Ekim 2025 09:46