Biga Kale Turizm Vip Hizmet Yalanı

11 Temmuz 2024 14:53

Biga Kaleden hızlı olur normal otobüslere göre diye Bursa bileti aldım. Özellikle bilet alırken yazıhanede sorduğum ve 4 saat olarak belirtilen yolculuk süresine yarım saat opsiyon koyarak 15.30 da Bursa otogardan devam edecek bir biletim daha vardı. Ancak daha yolculuk başında araba bozulduğu için yeni araba geldi güya ama o da arızalı idi. Klimasız bir şekilde 32 derece sıcaklıkta 4 saat sürecek denilen yolculuk 5 saat 15 dakikada ancak tamamlandı ve diğer otobüsü kaçırdım 400 TL bilet parası yandı. Sorun belirttikleri sürenin doğru olmamasından çok şoföre en az 2-3 kere sordum biletimi değiştireyim mi yetişememe durumu olur mu? Diye aldığım cevap bir kere bile değiştirin isterseniz yetişememe durumu olabilir olmadı, yoksa son 1 saate kadar değiştirme hakkım vardı. Ayrıca benim başıma gelenden daha kötü bir şey yaşlı bir çiftin başına geldi. Bandırma Devlet Hastanesinde inmeleri gerekirken indirmeyi unuttular ve belki 80 yaşındaki yaşlı çifti Bandırma şehir merkezinde yol ortasında bıraktılar. Kimin nerede ineceğini yazan bir kart yazmak çok mu zor acaba? Eski model klimasız arabalarla yapılan yolculuğa vip hizmet diye reklam yapmak yalan değil de nedir?

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 12:59
Nermin sonuçtan memnun değil

02 Kasım 2024 12:49

Kamil Koç Otobüs Arızası Ve Yarım Kalan Yolculukta Mağduriyet

25 Temmuz 2025 16:00
Gülce sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 17:17

26 Mayıs 2025 16:56