Önder sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Boya Stella Boya Kalitesiz

16 Ekim 2023 11:14

Stella boya ile mobilyalarımı boyadım. Videolarda anlatıldığı gibi ve kutu üzerindeki talimatlara birebir uyarak uygulama yaptım. Uygulama üzerinden haftalar geçmesine rağmen mobilya üzerine hafif bir şey dahi koysak mobilyaya yapışıyor ve kaldırınca boya da birlikte Kalkıyor alttan eski boya çıkıyor mobilyaları mahvetti. Üstelik üzerine stella parlak sıvı cam uyguladım yine de sonuç aynı. Müşteri hizmetleri ile WhatsApp dan yazdım beni suçladı yanlış uyguladınız diye

profile profile profile
16 Ekim 2023 11:25 (Şikayetten 11 dakika sonra)
19 Ekim 2023 15:55

Neye dayanarak uygulama öncesi gerekli hazırlığı yapmadığımı iddia ediyorsunuz. Her türlü hazırlığı yaptım temizliği uygulamayı birebir kutunuzun üzerinde yazan bilgiler doğrultusunda yaptım sorumluluk alıp müşteri memnuniyetini sağlamak yerine hemen müşteriyi suçluyorsunuz .

19 Ekim 2023 16:00

Danışmanlık hizmeti almadınız diyorsunuz ürünün hiçbir yerinde danışmanlık hizmeti alın bu üzerindeki talimat eksik bunu uygularsanız eşyalarınız zayi olur yazmıyor. Millete hayal satıp sonra beceremedim de müşteriyi suçla ne ala.

20 Ekim 2023 17:37
23 Ekim 2023 14:07

İşte o kadar ilgisizsiniz ki daha şikayeti bile tam okumamışsınız fayans değil mobilya boyadım

Yorumlar (5)

Ahsen
Ahsen

Bende mutfağımı yenilemeyi düşünüyordum. Sizin yorumlarınızı okuyunca almamaya karar verdim. Emek ve param boşa gidecekti.

Sevtap
Sevtap

Sizin gene şikayetinizi yayınlamışlar. Benim şikayetim siteye konulmadı bile nedense...

Sezai

Bende Bianca boya alacaktım. Mobilya boyayacaktım sizin gibi birkaç şikayet okudum. Video göndermişler ona baktım. Sizin anlattığınız gibi kalkmış. Burayı okuduğum iyi oldu. Teşekkürler şikayetiniz sayesinde paramı boş yere harcamamış oldum. En iyisi boyacılardan başka öneri almak.

Demet
Demet

Bir sene öncesinde mutfak dolapları mi tezgahımı Bianca boya ve maximo sivicam cam ile uyguladım hiçbir problem yaşamadım şimdi tuvalet ve banyomu da aynı şekilde yeniliyorum sivicam aşamasındayım yine bir problem yaşamadım, gerçekten uygulama önemli tezgahıma sıcak tencerede koyuyorum ama hiçbir şekilde problem yok isterseniz resimde atabilirim üzüldüm durumunuza ama firmanın anlaşmalı olduğu uygulama yapacak ksileri var yaşadığınız şehirlerde onlardan destek alabilirsiniz.

Sezai

Teşekkürler sizlerin şikayeti sayesinde bizde aynı duruma dusmuyoruz. Umarım probleminiz düzelir.

26 Eylül 2023 00:17
Bianca Boya Stella Boya Kalitesi
Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Boya Stella Mermer Efekt Boya

18 Aralık 2023 13:02
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Boya Bianca Stella Müşteri Hizmetleri Sorunu

19 Haziran 2023 11:26