Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Boya Stella Mermer Efekt Boya

18 Aralık 2023 13:02

Stella mermer efekt boya aldım ve bozuk çıktı. Normalde ağ şeklinde çıkması gerekirken kesik kesik çıkıp nokta nokta döküldü ve istenen görüntü oluşmadı; emeğim ziyan oldu. Müşteri hizmetlerini aradım. Bu konuyla ilgilenen G***** Bey'in numarasını verdi. Kaç kez aradım ama asla açan olmadı. WhatsApp üzerinden durumu belirttim ve resimleri gönderdim. Yine dönüş yapan olmadı. En sonunda sağ olsun G***** Bey cevap verdi ve yanlış uygulandığını söyledi. Nasıl uyguladığımı bile bilmeden bu yorumu yaptı. Kullanımını bildiğimi söyledim. 'Niye soruyorsunuz o zaman?' dedi ve görüşmeyi tek taraflı olarak sonlandırdı.

18 Aralık 2023 12:58

Stella boya mermer efekt boya aldım ve bozuk çıktı. Uygulama yaparken normalde ağ şeklinde çıkıp bütünlük oluyordu fakat bu kesik kesik çıktığı için benek benek bir görüntü oluştu. Bazı yerlerde de yoğun çıkıp kalıp gibi düştü. Müşteri hizmetlerini aradım G*** beyin numarasını verdiler. Bu konularla o ilgileniyor diye. Ancak o da ne telefon lari bile açmadı. WhatsApp üzerinden durumu anlattım resimleri attım. Bugün yanlış uygulamışsınız dedi. Nasıl uyguladığımı bilmeden. Uygulamayı bildiğimi söyledim neden soruyorsunuz o zaman diye saçma bir cevap aldım ve sağ olsun görüşmeyi kendi kendine bitirdi. Koskoca stella markasının temsilcisi iletişim konusunda böyle olmamalı. Bir sürü emek verdim, masraf ettim ve ziyan oldu. Yazık günah yani

Ümit
Ümit

Bende komple banyo mutfak vs yenileyecektim ama yorumlara bakınca maalesef Stella almaktan vazgeçtim

İlker
İlker

Sprey i 3 dakika çalkaladınız mı. Zaten bu sprey tecrübe isteyen bir iş. Ben elim alışana kadar Bodrum katında duvarlara attım, elim alıştı, en az 10 tane mutfak mermeri boyadım. Boyacıyım

Birsen
Birsen

Çalkaladım tabii ki. Ama yok ürün sıkıntılıydı. Daha önce de kullandım, arkadaşımda bu işi yapıyor. Ama maalesef bu sorumluydu ve o kadar emeğim, o kadar masraf boşa gitti😔

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Boya Bianca Stella Müşteri Hizmetleri Sorunu

19 Haziran 2023 11:26
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Boya Stella Boya Kalitesiz

16 Ekim 2023 11:14
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 11:45