Tulay sonuçtan hiç memnun değil

B-fit Haksız Kazanç Elde Ediyor

02 Haziran 2023 16:14

2022 temmuz ayında b-fit sağlık & spor merkezin franchise'ı olan Ümraniye inkılap mahallesinde y*** a***’a ait olan merkezden üyelik aldım. 2 ders sonrası sağlık sorunları nedeniyle iptal etmek istedim. Ancak sağlık raporu, üstelik heyet raporu istediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Çok enteresan şekilde ret oldu. Daha sonrasında mahkemeye başvurabilirdim. Ancak gerçekten y*** hanımla daha muhatap olmak istemedim. Bu süreçte sağlık durumumu b-fit genel merkezine belirttim. Normalde iade ederler ama siz yine de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun diye müşteriyi de hiçbir şekilde korumamaktadır.

Demem şu ki, ben 1400 TL ile fakirleşmem kaldı ki 2022 temmuz itibariyle param enflasyon karşısında eridi pul oldu. Ama hakkı olmayan bir parayı haksız yere kazandığını düşünen birinden elbet sorulur.

02 Haziran 2023 17:36 (Şikayetten 1 saat sonra)
02 Haziran 2023 19:09

Heyet raporu dediğiniz noktada zaten sakat kalmam gerekiyor sanırım. Ama ben kanser öncesi hücre değişimi yaşadım ve bununla ilgili operasyon geçirdim. Bu durumda heyet raporu verilmemekteymiş. Kaldı ki hakkaniyet gerektirirse psikoloji diye bir durumda var. Bunun içinde bir heyet raporu verilmemekte. Artık umurumda değil ama her platformda bu şubenizin ve sizin ne şekilde ticaret yaptığınızı bilmek hakkı.

Bfit
Bfit

Tülay hanım bir hastalığınız varsa zaten doktorunuz ıslak imzalı, kaşeli şu süre boyunca spor yapamaz veya bundan sonra spor yapamaz diye bir yazı yazabilirdi. Ayrıca spor yapamıyorum dediğiniz dönemde eski çalışanımızla pilates derslerine devam ettiniz. Sırf o antrenör işten ayrıldı diye başka hocayla sadece 1 kere ders işlediğiniz halde hocamızın bilgisine ve deneyimine hakaretvari ve şahsımı tehdit edici bir mesajla üyelik iptaline zorlamaya çalıştınız. Şunu belirtmeliyim ki her seferinde farklı bahanelerle keyfi üyelik iptali yaptırmaya zorladınız bizi. Bunun etik bir davranış olmadığını belirtmek isterim. Salonumuz B-Fit kurumsal kimliğine ve sözleşme kuralların sadık Bakanlığa bağlı resmi bir kuruluştur. Zaten Hakem birliği de bunun haksız bir durum olduğunu tespit ettiği için talebinizi reddetmiştir. Lütfen bir şahsı veya kurumu suçlamadan önce kendinizle bir muhakeme ediniz.

Ümraniye Çarşı B-Fit Mağdurum

Rabia
24 Haziran 2023 03:40
Esad sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 12:43