Ümraniye Çarşı B-Fit Mağdurum

Rabia
24 Haziran 2023 03:40

B-Fit Ümraniye Çarşı durağı yakını Bu şubeden daha önce arkadaşım 30 ders reformer almış ama kullanmadığı için bana devretti sonrasında derslere ben katılmaya başladım. Hiçbir sözleşmeden kuraldan bir şeyden söz etmediler. Sürekli ders iptal oluyor ya da istediğim saatte olmuyor. Düzenli spor yapamıyorum. Ertesi gün yine yazıyorum bütün hafta boş ders kovalıyorum kurumsal bir davranış değil etik bulmuyorum. Parayı aldıktan sonra muamele değişiyor. Bir de evime çok uzak ve ben iş çıkışı gidiyorum dönüşüm problem oluyor. Kapora atmıştım yeni üyelik için 300 TL maalesef tıbbi durumlarda raporlarında iade ediliyor dendi ama bana başında böyle bir kuralın olduğundan söz etmediler. Kaldı ki hiçbir sözleşme yok sadece fiyatlar güncellenecek dediğimiz fiyattan istiyorsanız kapora atmanız gerek dendi mağdur durumdayım. 300 TL kapora paramı geri istiyorum.

26 Haziran 2023 11:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Operasyon ekibimiz ilgili merkezimiz ile iletişime geçmiştir. Konuyla ilgili tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz, b-fit

Muradiye
Muradiye

Rabia hanım merhabalar. B-Fit Ümraniye Çarşı işletme sahibi Muradiye ben. Öncelikle kaporanız yandığı için üzgünüm o konuyla alakalı değil ama diğer yazdıklarınızla alakalı bir küçük yorum yapmak istedim. Arkadaşınız derslerini devir aldınız ve öğlen 12 lerde kullanmaya başladınız çokta güzel ilerlediniz. Akabinde iş değişikliği nedeniyle akşam saati gelmek istediniz ki bütün derslerimizin dolu olduğunu ve bizimle gün içerisinde iletişime geçmenizi rica ettik. Elimizde WhatsApp konuşmalarımız duruyor sürekli 20.15 veya 21 derslerine sizi zaten saatiniz olmadığı halde aldık. Gayet keyifle gelip gittiğiniz hatta ders esnasında bizden video bile çekmemizi istediniz. Eğitmenin işi olmamasına rağmen sizi kırmadı ve yaptı. Nerede mutlu edemedikde bu yorumu layık gördünüz bilemiyorum. Kaldı ki madem derse giremiyordunuz arkadaşınızın hakları bitmeye yakın pakette almazdınız. Lütfen olanla olmayanı birbirine karıştırmayalım. Size sağlıklı günler diliyorum. :)

Tulay sonuçtan hiç memnun değil

B-fit Haksız Kazanç Elde Ediyor

Tulay
02 Haziran 2023 16:14

Dilara
29 Nisan 2024 16:31
Müge sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 16:46