Beyza Piliç Tavuk Parçalama İşleminde Haksız Fire

03 Aralık 2024 16:07

Beyza piliç'ten yıllardır alışveriş yaparım, hiçbir sorun yaşamadım ama son zamanlarda tavuk parçalatırken fazla fire verdiğini fark ettim. Son gittiğim tarih 3 Aralık salı, saat 15.26, selçuklar Mahallesi 212 cadde no:202/b Toroslar, Mersin. Adam gözümün önünde bilerek tavuğu sökerken Eti üstünde bırakıp atmak için poşete koyduğunu fark ettim.

Bu durum 1 aydır devam etmekte. Beyaz saçlı sakallı arkadaş bunu yapıyor, diğeri öyle değil, Allah için adam işinin ehli. Ama bu kişi başka yerde böyle uğraşmazlar falan diyor. Bir de rahat tavırlarla, 2 tavuk aldım, dünya kadar fire verdi. Bu durum defalarca yaşandı, gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Muhammet

Ama çalışan elemanın niyetini bilemeyiz tabi, aksi takdirde şirket böyle bir şeyi asla yapmaz, yapmış gibi konuşursanız hakka girmiş olursunuz, saygılarımla...

Leyla
Leyla
Benzer Şikayeti Var

Çünkü temizlenen tavukları geri iade isteyip yem olarak veya hayvanseverlere satarak kullanıyorlar. Kilosu 25 liradan üstelik. Her yerde kemik 10 lirayken. İşgüzar bir elemanı kendiliğinden satmaya başlamış, fiyatı da yine kendi kafasına göre belirlemiş firmada bunu sonradan duymuş aferin demiş kâr edecekler ya.

Muhammet

Merhaba, Leyla hanımın vermiş olduğu yanıt beni gerçekten üzdü,11 yıldır beyza piliçte çalışıyorum, şun zamana kadar şirket bizden müşterinin almış ve parçalatmış olduğu tavuğun kırıntılarını asla ve asla geri istememiştir, aksine bizlere her zaman kemikte et bırakmayın müşterinin hakkına girmeyin diye de uyarı da bulunurlar, müşteriye parçalatmış olduğu ürünün kalıntılarını ister misiniz diye de soruyoruz, isterse veriyoruz istemezse de biriktiriyoruz ve hayvanlar için gelip isteyenlere de ücretsiz veriyoruz,

Pvn sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürün Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

23 Haziran 2025 10:26