Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nde Sözde Doktorun İhmali

23 Aralık 2024 21:09

21 Aralık 2024de Beylikdüzü devlet hastanesinin aciline gittim saat 19.20 de. Nöbetçi doktor "eyyup sana" adlı (sözde doktor) elimi kaynar suyla yaktığım ve çalışamayacak duruma geldiğim için bana 5 günlük rapor verdiğini söyledi ve ben yazılı bir rapor bekledim vermedi. Ben raporu yazarım sistemine düşer akşam sen git dedi. Beni rapor yazmadan öylece gönderdi. 2 gün boyunca raporun düşmesini bekledim rapor sistemde olmadığı için yani bu (sözde) doktor raporu yazmadığı için o Elle işe gitmek zorunda kaldım, çalıştığım yer de hijyenik olmadığı için elim mikrop kaptı yeterli bakımı tedaviyi uygulayamadım. İlk defa bu hastaneye gittim ve böyle bir saçmalıkla ilk defa karşılaşıyorum. Doktorlarınızı lütfen düzgün seçin sırf mesai doldurmak için hastaneye gelen sorumsuz insanları doktor olarak bizim başımıza koymayın. Çünkü biz doktorlarımıza kendimizi emanet ediyoruz ve onlara güvenmek istiyoruz. Ben bir an önce gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum, elimden geldiğince de her yere şikayette bulunacağım.

Acilde İhmalkâr Doktor Yüzünden Hayati Tehlike

18 Temmuz 16:47

Kocaeli Devlet Hastanesi Dahiliye Dr. Rapor Vermiyor

24 Ağustos 2023 16:54

03 Aralık 2024 22:37
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Devlet Hastanesi Boğaz Enfeksiyonu İçin Aldığım Yetersiz Hizmet

21 Eylül 2024 01:15