Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Devlet Hastanesi Boğaz Enfeksiyonu İçin Aldığım Yetersiz Hizmet

21 Eylül 2024 01:15

Aylardır geçmek bilmeyen boğaz enfeksiyonu için her seferinde acile gittim ve acil bölümündeki doktor bu enfeksiyon için randevu almamı, araştırılması ve altında yatan nedenleri öğrenmemi söyledi. Ben de bunun üzerine Beylikdüzü devlet hastanesinden sonunda randevu bulabildim.

Dr. ****** ******** muayeneye gittim. Tabii randevu günüm gelene kadar kullandığım antibiyotiklerden dolayı boğazımda oluşan şişlikler ve ağız içinde oluşan yaralar ve aftlar gitti. Sadece kuru öksürük ve balgam kaldı. Dr. ****** ******** muayene ederken şu an bir şeyin görünmediğini söyledi.

Bunun farkında olduğumu ve kullandığım ilaçlardan dolayı geçici bir süre için düzeldiğini fakat 5-6 aydır bu sıkıntıları yaşadığımı söylediğimde, check-up yaptırmamı söyledi. Sonra da kan tahlili, ultrason ve MR istedi. Tabii MR 1 ay sonraya veriliyor. O yüzden giremedim fakat kan tahlili ve ultrason için göründüğümü söylemek için tekrar doktorun odasına gittim. Ultrason görüntülerimin sisteme düştüğünü söyledim. Baktı, bir şey yok dedi. Tekrar soru sormak istediğimde bağırarak tersledi. Sana zorla ilaç mı yazayım, ne istiyorsun, sana bir şeyin yok diyorum neden hala soru soruyorsun diyerek tepkilerde bulundu.

Ben yaşadığım bu hastalığın altında ciddi bir sebep var mı diye öğrenmek en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden soru sormak istedim.
Sonuç itibari ile hasta olmasam doktora gitmem. Herkes kendi alanında uzman ve bu yüzden okuyoruz, eğitim alıyoruz. Bu mesleği de seçerken insanların hassas olabileceğini düşünerek ve onların psikolojisini altüst etmeden görevlerini yapmaya davet ediyorum.

Orada geçen zamanım için hakkımı helal etmiyorum. Ne yazık ki hayal kırıklığı yaşadım. Kendime tekrar randevu alacağım.

29 Kasım 2023 13:39

Beylikdüzü Devlet Hastanesi Doktor

28 Eylül 2023 15:40

Silivri Devlet Hastanesi Silivri Devlet Has.

17 Nisan 2024 12:13

30 Nisan 2024 01:32