29 Eylül 2023 20:11658

Beylikdüzü Belediyesi yol çalışmasını yarıda bırakıp gitmiş Gürpınar yolunda motor ile giderken eşim ile kaza yaptık ve 30 metre kadar sürüklendik eşimde ve bende ciddi yaralar var kolunda kırık olma ihtimali var, motorumuzda da aynı zamanda maddi hasar var yolda ne levha ne bir uyarı yazısı var.

Beylikdüzü Belediyesi Beylikdüzü Yolları Çok Bozuk

24 Haziran 2024 21:25311

Beylikdüzü ara sokakları, caddeleri, mahalle ya da merkezi yerleri bile yolları gerçekten çok kötü. Seçimden 2 ay önce s...

30 Temmuz 2023 00:59206

Beylikdüzü Gürpınar sahilinde belediye hiç çalışmıyor. Sahil kötü, park kir içinde. Bank ve masaların altı çöp dolu, çek...

Gürpınar Belediyesi Çalışanlarının Sorumsuzluğu

Yol Çalışması Sonrası Oluşan Çukurlar Nedeniyle Aracım Zarar Gördü Ve Mağduriyet Yaşadım

28 Ekim 2025 01:35376

28 Ekim 2025 tarihinde, Kocaeli ili Gölcük ilçesi Karaköprü Mahallesi Karacaoğlan Caddesi üzerinde yapılan yol çalışması...

Beylikdüzü'nde Yolların Durumu Araçlara Zarar Veriyor

13 Kasım 2024 20:30735

Beylikdüzü Barış Mahallesi, Adakent, Mega Kent ve daha birçok mahalle arasında yollar çok kötü! İki ay önce arabamın ön ...

Tümünü Gör
Beylikdüzü Belediyesi Kalyon Evlerinin Önündeki Boş Araziye Rastgele Çöp Atılması

BeylikdüzüBelediyesi Kalyon Evlerinin Önündeki Boş Araziye Rastgele Çöp Atılması

Osman
Beylikdüzü Belediyesi Kapınızın Önünde En Az 20 Çocuğun Gürültüsünü Çekmek İster Miydiniz?

BeylikdüzüBelediyesi Kapınızın Önünde En Az 20 Çocuğun Gürültüsünü Çekmek İster Miydiniz?

Esma
Beylikdüzü Belediyesi Kontrolsüz Yıkım