Beykoz Devlet Hastanesi Doktorun Keyfi Tavrı Ve İlgisizliği

Sueda
12 Ağustos 2024 16:435.166

Dil bağımın kesilmesi isteğiyle KBB'den Doktor *** **** ile görüşmek için randevu oluşturdum. Daha önce muayene olduğumda, bunun çok basit bir operasyon olduğunu ve hemen yapabileceğini söylemişti.

Ancak o gün bazı sebeplerden cesaret edememiştim ve bu yüzden bugüne randevumu aldım. Gittiğimde bana yarın gelmemi söyledi. Sebebini merak edip sorduğumda ise, 'Bugün canım yapmak istemiyor, yeterli bir sebep mi? ' cevabını verdi.

Üslubu ve tavrı hiç hoş değildi. Kesinlikle bir daha randevu alıp gitmeyeceğim bir doktor oldu kendisi. Sonrasında bunları danışmaya anlatmam sonucu bana yardımcı oldular ve Doktor *** ****'a yönlendirildim.

Kendisi bu operasyonu yapmayı kabul ettiğini söyledi. Tavrı, üslubu her konuda çok memnun kaldım. Şu an operasyonumu olmuş durumdayım ve hiçbir sorun yok. Ne kadar teşekkür etsem azdır.

Helin
Helin
19 Ağustos 2025 17:34

Merhaba şikayetçi olduğunuz doktor ******* mı yoksa memnun kaldığınız doktor mu *******

KBB Polikliniğinde Olumsuz Doktor Deneyimi

Melikenur
14 Aralık 2024 01:541.795

Şehitkamil Devlet Hastanesi KBB polikliniğinde görev yapan doktor ö**** ö**** bir şey söylendiğinde azarlayıcı, aşağılay...