Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği (Denizli) Randevu Yönetimi Ve Müşteri İletişimi Sorunları

14 Mayıs 2024 17:24

14 Mayıs 2024 tarihinde saat 16:00 için randevu almıştım. Randevu saatimden 10 dakika önce orada bulundum. Ancak 40 dakika bekletildim. Danışmadaki görevliye bekleyip beklemeyeceğimi sorduğumda, 'Belki oda temizleniyordur.' şeklinde ilgisiz ve geçiştiren bir yanıt aldım. Ardından 5 dakika daha bekledikten sonra muayenehaneden ayrıldım. Bekletilmem nedeniyle kendimi kötü hissettim. Oradan ayrıldıktan yaklaşık beş dakika sonra 02583774067 numaralı sabit telefonlarından kısa bir çağrı aldım. Bu, 'Biz aradık ama açmadınız.' demek için yapılmış bir hareket gibi geldi. Bu deneyimim ilk ve son olacak çünkü daha önce sadece çocuklarımı götürmüştüm ve artık onları da götürmeyeceğim. Hizmetlerinden hiç memnun kalmadım ve zamanımı boşa harcadılar. Herkesin zamanı değerli ve randevu saatlerinin nasıl belirlendiğini anlamak güç. Muayenehanede daha fazla otursaydım, acaba daha ne kadar beklerdim bilmiyorum. Tekrar belirtmek istiyorum ki, sadece uzun süre bekletilmekle kalmayıp, ayrıca kısa bir çağrı bırakarak saygısızlıklarını da göstermiş oldular. Lütfen insanların sabrıyla oynamayın. Şimdi başka bir diş hekimine gidip, yeniden röntgen çektirmek zorundayım. 237 TL'lik ödememi ise hizmet alamadığım için kabul edilemez buluyorum.

Resul sonuçtan hiç memnun değil

Artuklu Daradent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Hizmet Vermedi Ücret Aldı!

20 Şubat 2025 09:38
Nil sonuçtan hiç memnun değil

Avrupadent'te Saygısızlık Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

17 Nisan 2025 15:00
Rıza sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 23:13
Özel Bağcılar Diş Sağlığı Diş Tedavisinde Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz Hizmet
Oya sonuçtan hiç memnun değil

Dent Atacity Keşke Gitmeseydim Hiç Memnun Kalmadım Parama Yazık

30 Nisan 2024 11:27