Emin sonuçtan hiç memnun değil

Betwinner Hesap Blokesi Ve Belge Talebi

17 Kasım 2023 06:22

Hesabımda bulunan parayı çekmek için birkaç hafta önce betwinner hesabıma giriş yaptım. Hesabımın bloke edildiği (hiçbir sebep yokken ) ve parayı çekebilmem için kimlik belgelerimin güvenlik birimine gönderilmesi gerektiği söylendi. Tereddüt ederek kabul ettim ve gönderdim. 2 farklı e posta adresinden toplamda 4 kez iletişime geçtim. Canlı destekle ile totalde 3,4 kez iletişime geçtim. Haftalar geçmiş olmasına rağmen kesinlikle hiçbir geri dönüş olmadı. Güven konusunda son zamanlar ciddi oranda şüphelenmeye başladım. Kullanıcıların bu durumu göz ardı etmemesini rica ediyorum. Sonuç olarak param içeride kimlik bilgilerime sahipler ve haftalardır hiçbir geri dönüş almadım! Dikkat etmenizi rica ediyorum!

Hesap ıd : 198132567

Not : Kimlik bilgilerim ile yapılacak olan herhangi bir işlemden betwinner sorumludur.

25 Mart 2024 11:15 (Şikayetten 4 ay sonra)

Sayın üyemiz hesabınız onaylanmıştır ve aktifdir.

Emin
21 Nisan 2024 13:20

Hesabım yine aktif edilmedi. Bu şikayeti okuyanlar, durumu görüyorsunuz. Bu şikayetleri değerlendirin ve ona göre yatırım yapma kararı alın. Çünkü karşınızda muhatap olmayacak!

Sami

Geçmiş olsun alamazsın parayı Meksika'ya posta isteyecekler ve blokede kalıcak hesabın

Emin

Teşekkürler, para sorun değil onu dert etmiyorum da kimlik bilgileri teslim ettim o canımı sıkıyor. Bir an dalgınlığıma geldi gönderdim. Şimdi de kimlikle beraber yüzümün fotoğrafını çekmemi istiyorlar. Kim bilir nerelerde kullanacaklar, hesabımın kapatılmasını istedim. Betwinner kullanacak kişiler ve halihazırda kullananlar bu olaylara göre hareket etmeli.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Betwinner'da Para Çekme Sorunu Ve Hesap Erişim Engeli

17 Aralık 2024 22:22
Betwinner'da Para Çekme Sorunu Ve Hesap Erişim Engeli
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Para Çekim Talebim Sonuçlanmadı, Muhatap Bulamıyorum

04 Haziran 21:16