Sude sonuçtan hiç memnun değil

Benca Tur Marmaris Datça Turunda Yaşadığımız Hayal Kırıklığı

Benca Tur Marmaris Datça Turunda Yaşadığımız Hayal Kırıklığı
28 Ağustos 2024 19:53

Benca Tur'un Düzce şubesinden hiç memnun kalmadım. 20-23 Ağustos Marmaris Datça turuyla seyahat ettik. Götürdükleri otelden uyuz kaptık arkadaşımla. Otel pisti, yataklarında kıl, pislik her şey vardı, kliması çalışmıyordu. Ayrıca yemekleri vasattı; akşam yemeğinde yediğimiz tatlının içinden patates çıktı. Şikayetlerimizi söylediğimizde tabi ki otel değişikliği olmadı ve o pis otelde üç gün yatmak zorunda kaldık. Biz sadece tekne turuna katıldık fakat keşke ona da katılmasaydık. Marmaris merkezde en lüks tekne turu bile 750 TL'yken 1000 TL verdik. Demek ki çok iyi bir tekne turu bizi bekliyor diye düşünürken balıkçı teknesinden bozma bir tekneyle, teknenin eskiliğinden dolayı çıkan sesler ile seyahat ettik. Ne eğlencesi vardı, müzik açılan hoparlör bile o kadar eskiydi ki üst kata müzik sesi dahi gelmiyordu. Bu şikayetlerimizi dile getirmek için Düzce Benca şubesine gittiğimizde ise bir özür dahi dilenmedi, üstelik kovulduk. 'Biz günde 10 tane otobüs kaldırıyoruz' gibi bir tavırla karşılaştık. Müşteriye doymuş, şikayeti olan insanları dinleme tenezzülünde dahi bulunulmadı. Özür dilemeyi bırak, bağırıp çağırarak kovulduk. 'Bir daha da bizi tercih etmeyin o zaman' gibi bir geri dönüş aldık. Düzce'deki az tur yapan şirket olduğu için tercih ediliyor fakat Tatilbudur, GNC gibi turlarla seyahat etmenizi tavsiye ederim. En azından karşınızda sizinle saygılı bir şekilde iletişim kuran birileri olur.

profile profile profile

Benca Tur Hayal Kırıklığı Yaratan Marmaris Tatili

28 Ağustos 2024 19:17
Benca Tur Hayal Kırıklığı Yaratan Marmaris Tatili
Eda sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 05:47
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 14:35

Jolly Tur Ege-Akdeniz Turu Hayal Kırıklığı Ve Organizasyon Sorunları

Sebahat
26 Ağustos 2025 20:06
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 13:39