Berna sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 19:40

Ben Gurme'den yaptığım alışverişin ürün kalitesi ve gönderim hızı iyiyken, yaşanılan MNG Kargo sıkıntısı ve Ben Gurme çalışanının üslubu nedeniyle daha çok müşteri kaybederler. Kargonun üründen haberi yok ve ürünle ilgili hiçbir bilgilendirme tarafıma yapılmadı. Sorun için aradığım çalışan, aramaya cevap vermeyip başka numarayı açıp karşındakini bastırma çalışmaları efsane zaten. İnanırsanız suçlu sizsiniz, kargo değil. Sorun çözüldü, anlaştıkları kargodan dolayı gecikme olmuş, bugün gelecek dediler. Ben inanmadım, geldi mi? Tabii ki hayır. Kargo da bildiğini okuyacak, o kadın da aynı üslupta devam edecek, benim de Ben Gurme sevdam burada bitecek.

25 Ekim 2024 08:19 (Şikayetten 12 saat sonra)
Berna
Berna
25 Ekim 2024 10:43

Görsellerde hiç MNG Kargo tarafından ürünle ilgili bir bilgilendirme yapıldığını görüyor musunuz? Siz bile bilgilendirme yapmadınız. Ben sizinle iletişime geçtikten sonra ürün dağıtıma çıktı bilgisi bana geliyor. Takip numarasını bile telefonda sizden aldım. Ben bu bilgilerden mahrumken ürün ile ilgili bilgi almaya çalışırken sizin temsilciniz beni güvensizlikle suçladı. Ne yapsaydım üslubunu alttan alıp teşekkür mü etmemi beklediniz. Tüm yorumlar yaptığınız işe değil bu iş karşınızdaki tepkileriniz yüzünden fark ettiniz mi? Tabii ki size ulaşamayınca başka telefondan arayacağım bilgi almak için isterseniz test edildiğinizi düşünebilirsiniz. Bu sizin iletişim sorumlusunun sorunu. Aramayı açmadı. Meşguldü de diğer telefon da hemen müsait oldu çok inandırıcı. Sizden alışveriş yapmayacağımı ilettim

25 Ekim 2024 18:23

Gizemin Bahçesi Köy Ürünleri Kargo Sorunu Nedeniyle Siparişim Ulaşmadı, Mağduriyetim Giderilmedi

09 Haziran 2025 22:42

Aydın Kadın Kooperatifi (Instagram: Kadinkooperatif) Eksik Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

05 Ağustos 2024 14:15

Alanya Mangosu Sipariş Sorunu Ve Yanıltıcı İletişim

14 Nisan 2025 20:15

Eksik Ürün Ve Bilgilendirme Sorunu

İlknur
07 Mart 2025 12:38
Sina sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Ücreti Sürprizi Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti

09 Nisan 2025 17:24