31 Ağustos 2024 09:52

Merhaba,
05.01.2024 tarihinde Mersin Mezitli Bellona'dan ilgilisi M**** Hanım tarafından genç odası takımı almıştık evimize geldi kurulum aşamasında bir çok sorun yaşadık.
1. Yatak başlığı oturtulmuyor gelişi güzel monte edildi ve sürekli ses çıkmasına sebep oluyor.
2. Mobilyaların birleşme noktaları birbirinden ayrık.
3. Tüm mobilyaların ayaklarının altına koruma yerleştirilmeyip bazılarında var bazılarında yok
4. Bellona servis ekibinin yaptığı işe karşı ve kullanıcıya karşı saygısı hiç yoktu. Konuşma üslupları ve davranışları terbiyesizceydi.
5. Mobilyaların açıkta kalan vida görüntüleri için kapatmaları gerekirken, malzeme bu kadar diyerek üsluplarını bozarak konuşmaları.
6. Bazı mobilya parçalarının yanlış montajı.
7. Yatak sallanıyor deyince duvara dayayın, eksik parça var diye belirtince gidin bir yerlerden satın al gibi bildirim yapmaları
Kıssadan hisse buraya yazmadan aylarca servisteki insanlar ile uğraşma sağlıyoruz ama gelin görün herkes saygısızca davrandı. Ne olsa parasını peşin ödediğimiz için bir şey yapmayacaklarını anladık.
Lütfen Bellona yaşadığımız sorunlar için çözüm belirtmemizi bekliyoruz.

31 Ağustos 2024 09:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)

10 Eylül 2024 10:17

Şikayetim halen devam etmektedir.

17 Eylül 2024 10:24

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

02 Aralık 2024 15:11

Şikayetim halen devam etmektedir.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 21:25
Bellona'dan Aldığım Mobilyalar Sorunlarla Dolu
Bellona'dan Aldığım Mobilyalar Sorunlarla Dolu
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Aylin
25 Ocak 2024 13:38
Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
12 Şubat 2024 15:45
"Genç odası kırılan kapak ve çekmece monte edildi. Tüm kapaklar kontrol edilerek sağlamlastirildi. Teşekkür ederim."
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
24 Şubat 2024 18:23