Süleyman
28 Kasım 2023 08:10

Ümraniye Bella World güzellik merkezi epilasyon sonrası vücudumda yaralar oluştu sürekli kaşınıyorum ve yaralar giderek büyüyor yayılıyor. Uzun yıllardır bu merkeze göğsü ve sırt epilasyonuna gidiyorum ve hiçbir faydasını görmedim. Kimse ilgilenmiyor sürekli çalışanlar değişiyor son seansımda sonraki saatlerde de vücudumda şişkin yaralar oluştu ve giderek artıyor. Sürekli çalışan değişiyor her seferinde bu sefer bilmem kim sizinle ilgilenecek kesin sonuç alacağız diyorlar ama en ufak bir değişiklik yok. Dilan polat'tan iki kişi gelmişti ve işi çok iyi bildiklerini söyleyip seansa gireceğini belirtti ama onlarda 1 ay sonra gittiler. Bir işletme neden bu kadar çalışan değiştirir anlamıyorum gelen 1 ay sonra ortadan yok oluyor. Şikayet iletiyoruz ilgilenmiyorlar. Sürekli şube açıyorlar ama bir epilasyonu bile yapamıyorlar üstüne vücudumda yaralar oluşmasına sebep oldular. Asla kimse oraya gitmesin. Burayı her yere, her mecraya, bakanlığa, şikayet edeceğim doktor raporumla her yere başvuracağım bu nasıl bir işletmeyse acil her yerden denetlenmesi gerekiyor.

Bella World Ödeme Hususunda Tehdit Edildim!

15 Mayıs 2024 16:26

15 Eylül 2023 10:20

25 Ağustos 2023 02:02

21 Temmuz 2023 20:11
Reşit sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 20:40