Osman sonuçtan hiç memnun değil

Belenco ve Miraç Mermer (Trabzon Akçaabat) Müşterileri Mağdur Ediyor

Osman
11 Kasım 2023 11:19

Evimin mutfak tezgahını Trabzon Akçaabat ilçesindeki Miraç Mermer'e yaptırdık. Belenco marka tezgah taşının 10 yıl garantili olduğunu, kaliteli ve güvenilir olduğuna beni ikna ettiklerinden sonra tercih ettim. 2 yıl önce tezgah taşı kırıldı. Miraç Mermer ile görüştük ve Belenco firmasına talep oluşturduk.

A kalite olan tezgah mermeri yerine b kalite gönderdiler. Miraç Mermer işçilik için 4 bin tl talep etti. Tamam kabul etmeme rağmen mağduriyetim giderilmedi. Ne Belenco ne de bayisi olan Miraç Mermer, taahhüt ettiği garantileri yerine getirmiyor.

18 Aralık 2023 12:26 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünümüz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla,

Miraç
Miraç

İyi günler Miraç yapi mermer firma yetklisiyim Şikayetiniz ile ilgili firmamızla kimle iletişime geçtiniz a kalite taşa biz b kalite taş teklif etmiyoruz belenco firma ile siz iletişime geçip formu siz oluşturuyorsunuz sizin taşınız onaylanınca bize siz talep ediyorsunuz b ya da farklı bir ürün size göndereliyor bu bizim alakalı bir süreç değil Sizin ürününüzde işçilik ile ilgili bir sorun olmadığı sürece tabii ki ücret talep edeceğiz.

Celile
08 Ocak 2024 12:01
Belenco Marka Üründe Montaj Ekibine Ulaşamıyorum

Aydın
03 Ekim 2023 08:37
Belenco Mutfak Tezgahı Çatlaması
Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Alpaslan
24 Temmuz 2024 09:36