Alya sonuçtan hiç memnun değil

Behzat Bilgisayar Parayı Aldı Sorunu Çözmedi

31 Temmuz 2024 22:39

Behzat bilgisayar sorunu halletmedi ama ücret iadesi de yapmadı. Bilgisayarımı ilk gün bıraktığımda sorun çözüldü dedi ama akşam eve gelip baktığımda sorun çözülmemişti. Mesaj yazdım yarın yine gel dediler. Yarın tekrar gittiğimde sorun halloldu dedi ama eve geldim.

Aynı sorun devam ediyor. Sorunum çözülmedi dediğimde ben elimden geleni yaptım iş benden çıktı yapacak bir şeyim yok dedi. Ücret iadesi istediğimde emeğimin karşılığını aldım dedi ama ortada hiçbir emek yok sorun aynı sorun! Hakkımı helal etmiyorum. Tüm yasal haklarımı kullanıp gereken yerlere şikayet edeceğim.

Behzat

Size sunduğum çözüm cihazınızı service almaktı size service alalım dedimmi deeim.cozum buydu alya hanim

Behzat

Alya hanım cihazınız 6 ay önce tarafımızca tamir edildi. Sorunsuz kullandınız. Sistem açılmıyor diyerek cihazı getirdiniz dükkanda cihaz sistemi açtı size cihazda sorun yok dedik siz yinede yazılım atılmasını istediniz yazılım atıldı. Cihazınız size açılır ekran teslim edildi. Eve gidince yine cihazın sistemi açmadığını söylediniz ve ertesi gün yine cihazınızı getirdiniz ilginçtir cihazınız yine sistemi açtı. Lakin siz bize WhatsApp'tan görsellerini atmıştınız cihazda bir sorun olabileceğini size söyleyip servise almamız gerektiğini önerdik siz hiç yanaşmadan ortada hiçbir emek yokmuş gibi ücret iadesi isteyip bizi hatta cihazınıza yazılım atmamakla suçladınız. Çözüm önerimize yanaşmayıp harcadığımız zamana işçiliğe saygı göstermeden ücret iadesi istediniz. 2 saatimi harcayıp laptobunuzun başında bekleyeceğim sürücülerini kuruçam gerekli programlarını kuruçam yazılım atacağım ve ücret iadesi yapacağım sizin cihazınızı tamire yanaşmamanızın karşısında. Bu etikmidir

Alya
Alya

Haksız kazanç elde edip sorunun ne olduğunu bile çözmeyi beceremeyen birinin etikten bahsetmesi ne kadar komik. 6 ay önce açıp bakmanızla 6 ay sonraki sorun aynı mı? Bizzat kendiniz hiçbir işlem yapmadım sadece format attım. Format atınca bende açılıyor dediniz. 3 gün sizinle iletişim kurdum keza iş yerine geldiğimde de evde fotoğraf attığımda da sorunu çözemediğini gördünüz. İş yerinde açıldı dediniz ev geldiğimde sorunun devam ettiğini size görsel olarak atıp ekledim. Cevap olarak sadece anlamadığım bir kararsızlık var dediniz. Bu durumda neyi 2 saat yapmış oluyorsunuz? Bana çözüm olarak neyi sundunuz pardon? Siz zaten sorunu çözdüm dediniz çözemediğiniz halde. Eve gidip aynı sorunu size görsel olarak attığımda iş benden çıktı daha fazla yapacak bir şeyim yok dediniz. Bu mu çözümünüz? Parayı alıp iş benden çıktı artık demeniz mi çözüm. 6 ay önce getirdiğimde bile içini açıp parçalarını tam yerine yerleştirmeyi becerememişsiniz. Etikten bahsedecek son kişi bile değilsiniz.

2K İnsan Kaynakları Organizasyon Hizmetleri Ödeme Süreçlerinde Yaşadığım Mağduriyet

Hadice sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 13:02
Ücret İadesinde Gecikme Ve İletişim Sorunu

A1 Sistem Bilişim Elektronik Bilgisayar Tamirinde Yaşadığım Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

02 Ağustos 2024 18:30