Bebelac Ar Mama Ulaşım Sorunu

Selin
01 Ekim 2023 13:39

Bebelac ar mama hiçbir yerde yok, bakmadığımız eczane, il, ilçe kalmadı. Yaklaşık 3 ile sordurduk. Eczaneler depolarda olmadığını söylüyor. Tanıdık eczacı arkadaş zam geleceğini o yüzden mamaları sakladıklarını söylüyor. Zaten mamanız piyasadaki mamalardan daha pahalı. Bu mamayı kullanmaya mecburum. Bebeğim reflü başka mamaları kusuyor. Asgari ücret almamıza rağmen zorlanarak bu mamayı almaya çalışıyorduk. Paramızla bile alamıyoruz.

Nereye gitsek Bebelac yok A** var diyorlar. Dediğim gibi bebeğim başka mamaları kusuyor. Her şeye rağmen bu mamayı almaya çalışıyoruz. İnsanlık bu mu? Sırf 3 kuruş daha fazla para kazanmak için yapılan uygulama doğru mu? Daha önce akrabamın da aynısı başına geldi. Yine mamalar ortada yoktu birden 2 kat zam geldi. Yeter artık gerçekten. Madem parayı önemsiyorsunuz müşteri memnuniyeti umurunuzda değil o zaman çekilin bu piyasadan. Tek umudumuz olan mamayı fiyatının uçuk olmasına rağmen almaya çalışıyoruz. Onda da mama piyasada yok, alamıyoruz.

Bu şekilde daha çok müşteri kaybedersiniz. Almaya çalıştığınız 3 kuruş kâr da müşterilerin alternatif mama bulmasıyla sona erecek. Bu konuya bir çözüm bulun bu konunun peşini bırakmayacağım. CİMER'e kadar yazacağım. Biz yeterince mağdur olduk. Başka ailelerde mağdur olmamalı. Bizlere bizlik sorun yok demeyin, sadece eczanelerden alınıyorsa o zaman denetleme yapın. Marka sizin markanız ve ulaşamıyoruz. Piyasada tek sizin mamanız yok, biz anneleri ve bebekleri daha fazla üzmeyin.

01 Ekim 2023 15:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Selin K. Merhaba, Konu ile ilgili olarak 0 850 202 50 20 No’l u telefonumuzdan veya aşağıdaki linki tarayıcınıza kopyalayıp, formu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz. https://mutlubebekler.com/sikayet Saygılarımızla, Bebelac Tüketici Servisi 0 850 202 50 20

Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Bebelac Çocuğumu Hastanelik Etti

06 Ocak 2024 10:35
Çigdem sonuçtan memnun

Çigdem
22 Ağustos 2024 00:15
"Teşekkür ederim geri dönüş yapıldı"