Bayrampaşa Devlet Hastanesi Ortopedi Doktorunun Saygısız Davranışları

17 Ekim 2024 11:02

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde ortopedi doktoru op. Dr. ******* *********(ismi yabancı kökenli) randevu aldım. Yurt dışında yaşadığım ve omurga eğriliği hastalığım doğuştan olduğu için her sene Türkiye'ye geldiğimde kontrole gidiyorum. Sigortam olmadığı için hizmetin bedelini ödüyorum. Bu doktor bey yerinden kalkmayarak teşhis koyuyor.

15 saniyede bir şeyim yok deyip gitmemi söyledi. Ben de sırtım ağrıyor, ofis işi yapıyorum, bu sebepten geldim bir bakmanızı rica ettim. Kendileri hemen gitmemi, başka hastalar olduğunu ve çok bakılmasını istiyorsam özele gitmem gerektiğini söyledi. Bu hitap ve bu davranış ortamı gerdi. Sakin olması gerektiğini, yaşının ve doktorun davranışının bu olmaması gerektiğini belirttim.

Bu sadece 30-40 saniye içinde oldu. Diğer hastaların hakkını yediğimi söyledi ve küfürlü konuşarak beni kovdu. Doktor bey saygısızlık etmeyin. Günaydın, merhaba, iyi günler diyoruz, siz bizi küfürle kovuyorsunuz, saygısızlık etmeyin diye tekrar ettim. Kendileri arkamdan bağırmaya ve küfür etmeye devam ettiler. Bu kabul edilemez davranışlar silsilesi Türkiye'de sağlık çalışanları şiddetini artırıp devam ediyor.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde Saygısız Doktor Deneyimi!

21 Ekim 2024 23:07

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Dahiliye Doktorunun İlaç Yazmaması Ve Tehditkâr Üslubu

21 Eylül 2023 10:20