Eda sonuçtan hiç memnun değil

Baypark Hospital Bayrampaşa Dahiliye Doktoru İlgisizliği Müdahalesizliği

Baypark Hospital Bayrampaşa Dahiliye Doktoru İlgisizliği Müdahalesizliği
29 Nisan 2024 14:17

25.04.2024 tarihinde rahatsızlandığım için Baypark Hastanesi'nin Dahiliye bölümünde Uzman Doktor A** R*** O****'a başvurdum ve tahlil yapıldı. Kanımda enfeksiyon seviyesinin yüksek çıktığı görülünce antibiyotik reçete edildi. Ancak bu antibiyotik mide kramplarına neden oldu. 27.04.2024 Cumartesi günü tekrar doktora giderek ilacın bana zarar verdiğini belirttim. Doktor, mide hassasiyetimin ilaca bağlı olmadığını söyleyerek tedaviye devam etmemi önerdi ve beni eve gönderdi. Akşam durumum kötüleşince başka bir hastaneye giderek serum tedavisi aldım. Kendime geldikten sonra doktorun önerisi üzerine ilacı kullanmaya devam ettim. 28.04.2024 Pazar gecesi durumum daha da kötüleşti; ishal ve kusma şikayetlerim arttı. 29.04.2024 Pazartesi günü tekrar Baypark Hastanesi'ne giderek Uzman Doktor A** R*** O****'dan ishalimi durdurmak için serum tedavisi uygulanmasını talep ettim. Ancak su kaybımın ciddiyetine rağmen herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Bana genç olduğum için su içmemin yeterli olacağı söylendi. Kendimi ifade etmeme rağmen, ilacın bana yan etkiler yarattığına dair endişelerim dikkate alınmadı. Beş gündür mide ağrısı, bulantı ve kramplar çekmekteyim. Eğer durumu fark etmeseydim, daha ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirdim. Bu durumun ciddiyeti anlaşıldığında mı müdahale edilecekti? Uzman doktorun tutumu karşısında hayal kırıklığına uğradım ve bir daha o hastaneye gitmeyeceğim. Yaşadıklarımı çevremdeki herkese de aktaracağım.

Hastanede Yetersiz İlgi Ve Yanlış Teşhis

17 Ocak 2025 10:05

23 Nisan 2024 22:06

03 Nisan 2024 14:53

Acil Serviste Bekletilme Ve İletişim Sorunları

20 Kasım 2024 18:46

Özel Küçükçekmece Hastanesi Kadının Yüzüne Bakmayan! Regl Bile Diyemeyen Doktor! Kadın Düşmanları!

23 Haziran 2024 22:30