Zinnet sonuçtan hiç memnun değil

Vizyon Teknik Servis Ve Baymak Müşteri Hizmetleri Şikayeti

20 Mart 2024 12:27

19.03.2024 tarihinde online olarak Baymak Kombi teknik servis randevusu aldım. Ankara Mamak ilçede maalesef tek yetkili servis olan vizyon teknik servisten randevu için gelmişler. Çalıştığım için görüşmeler babam ile yapılmış. Yapılan inceleme sonucunda sıcak su sensörünün değişmesi gerektiğini söylemişler bakım ile birlikte 7000 TL istemişler. Babam emekliyim çok yüksek fiyat söylediniz deyince bakımını da yaparız 5000 TL olur demişler ve kombi bakımını yapmışlar. Parça değişimi yapılmış. Akşam eve geldiğimde değişen parçanın ntc sıcak su sensörü diye tanımlanan mekanik bir parça olduğunu gördüm. İnternette fiyat araştırması yaptığımda 70-250 TL arası fiyatlara rastladım. Verilen hizmetin fahiş bedelde olduğunu düşünerek Baymak a. Ş. İletişim merkezini aradım parça fiyatını sordum paylaşamayacaklarını söylediler devlet sırrı olduğu için herhalde. Şikayet kaydı alındı kısa sürede dönüş yapıldı. Teknik servisle görüştüklerinde önce kombinin atölyeye alındığını söylemişler. Doğru olmadığını söyledim. Teknik servisle tekrar görüşmüşler bu sefer tesisat temizliği yapıldığı söylenmiş. Ne demek diye teyit için sordum iç tesisat temizliği cevabı aldım. Daha önce yaptırdığımız için biliyorum uzun bir işlem. Böyle bir işlemde yapılmadı. Anlaşılan fiyatı uygun göstermek için her türlü yalanı söylemişler. İşin ilginç yanı Baymak müşteri hizmetlerindeki görevlinin teknik servisi her aramasında başka bir yalan söylemesine rağmen olaya inanmaması ve teknik servisin avukatlığını yapmaya soyunması verilen hizmet dışında faturaya bir şey yazmazlar diyerek hizmet bedelinin normal olduğunu söylemesi. Randevuya gelirken aradıkları saat 10:37 fatura kesimi için beni aramaları 11:37 yani eve ulaşım, kombiyi inceleme, arızayı tespit etmek, bakım, parça değişimi toplamda 43 dakika sürmüş. Kombinin atölyeye gidip gelmesi, iç tesisat temizliği 43 dakikaya tamamlanmış. Bunun hayatın normal akışına aykırı olduğunu söylediğim halde müşteri hizmetlerinin garip bir şekilde teknik servisi savunmakta ısrar etmesi pes dedirtti. 83 yaşındaki babamı en hafif tabirle aldattılar ve Baymak Müşteri hizmetleri konuya çözüm getireceğine olayı onayladı. Piyasada isim yapmış bir firmanın yaşattığı bu olayı tüm tüketicilerin takdirine sunuyorum. Ayrıca teknik servislerin bu tür oyunları için dikkatli olmak gerekiyor. Vizyon teknik servisin fahiş fiyat uygulamasını ve Baymak a. Ş‘nin tutumu için gerekli şikayetleri yapacağım ve tüm yasal haklarımı kullanacağım.

20 Mart 2024 13:01 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

02 Nisan 2024 14:06

Baymak'tan 15 gündür geri dönüş bekliyorum. Bu kadar net bir mağduriyete sessiz kalınması şaşırtıcı. Bir de " Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi" almışsınız (! ) tebrik etmek lazım (? )

Samet
Samet

Kaymakamlık ve tüketici hakeme şikayette bulunun

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Baymak Kombi Bakımı Yapıldıktan Sonra Kombinin Gürültülü Çalışması

07 Aralık 2023 15:55

Kübra
08 Temmuz 2023 15:44
Baymak Kombiye Bakım Yapılmadığı Halde Parası Alındı
Güney sonuçtan hiç memnun değil

Güney
28 Kasım 2024 11:15