Okan sonuçtan memnun değil

Sıfır Baymak Kombi Ve E03 Hatası Servis Ücreti

Sıfır Baymak Kombi Ve E03 Hatası Servis Ücreti
26 Aralık 2022 10:08

Yaklaşık 4-5 ay önce Baymak duo tech kombi aldık. Kombiden tam anlamıyla verim alamadık. Bar düşme sorunu vardı. Servis geliyor tesisatta sıkıntı var. Tesisatçı geliyor kombide sıkıntı var diyor. 3 tane usta çağırdım kamerayla ve dinleme cihazıyla tekrardan baktırdım ve tesisatta kaçağın olmadığını 3. Usta ekipmanlarıyla tekrardan kontrol ettiğinde öğrenmiş olduk. Kombi suyu geç ısıtıyor ve banyoda kullanırken arada soğuksu dalgalanması oluyor ve geç ısınıyor. Ayrıca sıcak suyu 1 Sn... Kapatıp açtığımızda sıcak su gelene kadar zatürre olmamak elde değil. Bunları servise söylüyorum ve sadece söylediğimle de kalıyorum. Sonuç yapılan hiçbir şey yok. Her neyse 2 gün önce sabah bir uyandım e03 hatası aradım servisi evde küçük bebeğin olduğunu en yakın zamanda gelebilirler mi diye rica ettim sağ olsunlar tam 1 gün sonra geldiler. Çok duyarlılar. Her neyse bana filtrede pislik olduğunu servis ücretinin de 250 lira olduğunu ve bunun garanti dışında olduğunu söylediler. El mecbur evde küçük bebek var yaptırdık. Şimdi size soruyorum bu neyin servis ücreti? Bana baştan söyleselerdi ücretli olduğu ben hem bu kadar beklemezdim soğukta hem de gider başkasına daha uyguna yaptırabilirdim. Sonuçta garanti kapsamına girmiyorsa o servis yapmış ha bir başkası öyle değil mi? Kullandığım en kötü en verimsiz kombi.

26 Aralık 2022 10:20 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi İle Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Nilufer
07 Nisan 17:09
Adem sonuçtan çok memnun

04 Mart 08:49
"Anında dönüş yaptılar teşekkürler"
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi E01 Hatası Ve Servis İlgisizliği

Yücel