Satılmış sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Startec Premix 24 Para Almak İçin Garanti Biti Kombi Gitti

Baymak Startec Premix 24 Para Almak İçin Garanti Biti Kombi Gitti
06 Ocak 2024 10:15

Üç yıl önce aldığım Baymak Startec Premix 24 kombinin garanti süresi bitmesine üç gün kala Baymak genel müdürlüğü tarafından aranarak kombide bir parça değişimi yapacaklarını söylediler ve garanti bittiğinde üç gün sonra kombi arıza hatası vermeye başladı. Şimdi servisi aradım, servis bakım hatası olduğunu ve geldiklerinde 380 TL servis ücreti alacaklarını belirttiler. Baymak gibi kurumsal bir firmadan, bu ucuz ve marka ismine yakışmayan mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Not: Evimde bir aylık bebek var ve 20 bin TL verdiğim Baymak kombi çalışmıyor.

06 Ocak 2024 10:56 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

06 Ocak 2024 13:25

Acil dönüş bekliyorum

08 Ocak 2024 10:02

Baymak kombi kesinlikle Almayınızzzz Şimdi yetkisiz bir kişi aradı Evet 300-500 TL servis ücreti almak için cihazı bilerek bozduklarını itiraf eti3 gündür kombi bozuk ev buz gibi hepimiz hasta olduk Baymak al sinir krizi geçir acil çözüm bekliyorummmm

08 Ocak 2024 17:14

Baymak alma huzurunu bozma yetkili yok çözüm yoksorın çok

09 Ocak 2024 13:11

Rezil Baymak firması 5 gündür kombi arızalı hiçbir yetkili yok arayan yok soran yok servis 650 TL para istiyor tam soyguncu firma Baymak alma aldırma

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi: Garanti Ve Servis Sorunları

17 Kasım 2024 14:36

Ceyhan
20 Şubat 14:38

Aleyna
19 Ocak 2024 11:32
Abbas sonuçtan hiç memnun değil

Abbas
02 Ağustos 2023 13:48