Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Ve Termostat Sorunsalı

Gökhan
15 Kasım 2024 14:57
Gökhan
15 Kasım 2024 00:22

24ekim de başlatmış olduğum ilk şikayet var dilekçesinde hitaben ve çözümlenemeyen termostat arızası. Ben kiracıyım kendime ait bir termostatım da var garantimizin bozulacağı için kullanamamaktayım. Kombi ve termostat tesisat bu sene 5. Ayda bağlanmış ardından bu kış ilk kullanımına başlamış ve termostat kombi arasındaki haberleşme sağlanamamıştır. Servis gelip garantisi bitmiş deyip 450 TL alıp gitmiştir ardından benim ispat ve belgelerim sayesinde parayı geri göndermiştir. Başka bir gün gelip termostatı alıp fabrikaya göndermişlerdir. Sonuç olarak termostatı olmayan bir kombi kullanmaktayım her arayışımda fabrikada incelemede olduğunu söyleyen müşteri hizmetleri bu evde bebek var ev soğuk ya da sıcak olamaz. Bu durumdan ev sahibi ben sorumlu değilim diyor Baymak'da kusurlu ürününü getirip takmış olup bizi 24ekimden bu yana oyalamaktadır bütün gece açık kalan doğalgazımız ve uçuk faturayı öderken sizi minnet ile anacağız teşekkürler aymet iklimlendirme servisi ve Baymak kombi

15 Kasım 2024 15:03 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Sonrası Kombi Sorunu Ve Çözüm Arayışı

22 Ocak 17:58
Şeref sonuçtan memnun

Kombi Arızası Tekrarlıyor Servis İletişime Geçmiyor Çözüm Yok

Şeref
04 Temmuz 12:04
kombi-arizasi-tekrarliyor-servis-iletisime-gecmiyor-cozum-yok-2.pdf
kombi-arizasi-tekrarliyor-servis-iletisime-gecmiyor-cozum-yok-1.pdf
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
30 Aralık 2024 19:53