Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Servisinde Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

Yusuf
08 Haziran 2024 16:39

Bir sene önce Baymak 18.000 BTU klima aldım. İç üniteden su akıyordu. Ben de garantisi devam ediyor diye servisi çağırdım. Neyse, bir hafta sonra servis geldi. İç üniteyi söktüklerinde içerisine drenaj borusundan pislik girmiş. Adana Modern Teknik Servisi 450 TL işçilik, 500 TL de yol masrafı olmak üzere toplam 950 TL masraf çıkardılar. Bu sorunun dış etkenden kaynaklı bir sorun olduğunu, kendilerinin yapacakları bir şey olmadığını beyan ettiler. Servis çalışanlarının yanında Baymak müşteri hizmetleri ile görüştüm. Müşteri hizmetleri de servisin bu şekilde para talep etmesinin normal olduğunu, ürün kaynaklı arıza olmadığını ve dış etken kaynaklı olduğunu teyit ettiler. Ürünü ilk kuran servis elemanı drenaj borusunu yağmur suyu giderine takmıştı. Fotoğraf da çektim, orada kurbağa geziyordu. Soruyorum, burada benim ne günahım var? Madem dış etkenli, vatandaşın mağdur olmaması adına neden çözüm üretilmiyor? Ben hakkımı helal etmiyorum, Baymak!

08 Haziran 2024 17:22 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
03 Temmuz 2024 15:07
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Servisiyle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Oğuzhan
14 Kasım 2024 13:28
Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Servis Hileliği Hakkında

Cihangir
03 Haziran 2024 11:47
Baymak Klima Servis Hileliği Hakkında
baymak-klima-servis-hileligi-hakkinda-1.pdf
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Sözde Ücretsiz Servis Hizmeti Veriyor.

Cemal
13 Temmuz 2024 10:32
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Elegans Klima Koku Yapıyor

Murat