Serdar sonuçtan memnun

Baymak Hermetik Şofben Isı Dalgalanması
Serdar
31 Ağustos 2023 13:18
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
“İletişim için teşekkür ederim. Umarım sorunumda çözüme ulaşır”

Baymak Hermetik HB12 şofben aldım yaklaşık 1 ay önce. Duşa girdiğinizde yaklaşık 1 dakika içerisinde su ısınıyor suyun altına giriyorsun 35-40 Sn. Sonra su kaynar bir hal alıyor. 38 e ayarlı olmasına rağmen 55 60 Lara çıkıyor. Suyun altından çıkmak zorunda kalıyorsun bir müddet dışarıda bekledikten sonra su ılıyor tekrar suyun altına giriyorsun yaklaşık 1 dakika sonra su soğuyor yine suyun altından çıkmak zorunda kalıyorsun.

Konuyla ilgili 2 defa servis gelmesine rağmen herhangi bir hata yok su basıncı düşük deniyor. Tesisatçı çağırdım 2 kez suyun basıncını ölçtürmek için iki tesisatçıda basıncın 4 bar olduğunu ve basınç ve tesisat ile ilgili sorun olmadığını söylüyor. Kaldı ki kitapçıkta 0,5bara kadar çalıştığı yazıyor. Dereceyi 38'e ayarlıyorum derece kendi kendine 67 dereceye kadar yükseliyor, düşüyor, kendi kafasına göre çalışıyor. 1 aydır harcanan zaman kaybedilen litrelerce su emek yazıklar olsun boşa harcanan 1 damla suya.

31 Ağustos 2023 13:30 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Serdar
01 Eylül 2023 13:13

İletişim için teşekkür ederim. Umarım sorunumda çözüme ulaşır

Ali

Serdar Bey merhaba Sorununuza çözüm sağlayabildiniz mi? Aynı sorun ve servisten verilen aynı cevap ile karşı karşıyayım. Sorununuz düzeldi ise nasıl bir yol izlememiz gerektiği hakkında yardımcı olur musunuz?

Nesimi

Serdar bey aynı sorunu yaşıyorum, servis geldi aynı cevabı aldım, siz sorunu çözebildiniz mi? Çözebildiyseniz çözüm yolunu bana da iletirseniz sevinirim.

03 Kasım 2023 00:55

Kadir