Tuğçe sonuçtan memnun değil

Baymak Elegant Plus İç Üniteden Su Akıtma

Tuğçe
02 Temmuz 2024 19:48

Media Markt'tan bayman elegant uv Plus 12000 BTU modelini aldım. 28.06.24 tarihinde servis gelip montajını yaptı. Duvardaki deliği klima paketinin içinden çıkan macun ile kapatmadan gittiler. Atık su borusunu da monte etmeden gittiler. Bunları kendi imkanlarım dahilinde kendim hallettim. Bugün klimayı çalıştırdığımda iç üniteden su akmaya başladı. Servisi aradım net bir bilgi alamadım. Bu şekilde uğraşacağımı bilsem asla Baymak tercih etmezdim. Tam bir hayal kırıklığı. Günlerdir klima ile uğraşıyorum ve öncesinde ücret karşılığında keşif de yaptırmıştım!

03 Temmuz 2024 08:03 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Tuğçe
06 Temmuz 2024 11:32

Evet servisiniz geldi sözel olarak çözüm sundu ama hiçbir kalıcı çözüm sunan girişim yapmadan sadece bir bant yapıştırıp 450 TL servis ücreti alıp gittiler. Ben yine sonra usta çağırmak zorunda kaldım. Onların yapması gereken işleri sürekli ustayla hallettim. Mükemmel bir markaymışsınız! Bir daha asla tercih de etmem çevreme öneride de bulunmam son olsun!

Baymak Elegant Plus Uv Klima Pişmanlığı

Gamze
20 Temmuz 2024 14:32
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
04 Ağustos 2023 00:46
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kötü Servis Ve IBAN İle Ödeme Yapılması.

Metehan
26 Haziran 2024 15:31
Ertugrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertugrul
30 Ocak 20:52