Bayburt Devlet Hastanesi'nde Yaşanan Tedavi Sorunları

09 Şubat 2024 10:50

Bayburt Devlet Hastanesi'nde hizmet kalitesi oldukça düşük. Özel hastane alternatifi olsa tercih edeceğim. Yıllardır hastayım ve maalesef Bayburt Devlet Hastanesi'nde gereken hizmeti alamıyorum. Hasta olmama rağmen, kan tahlili ve röntgen gibi işlemler yapılmış olmasına karşın, hastalığıma bir çözüm bulunabilmiş değil. Ayakta hasta kabul ediliyor fakat ben ayakta duracak durumda olmadığım zamanlar oluyor. Alerjim olduğunu biliyorum ancak neye karşı olduğunu bilmiyorum. Ayrıca, sonuçların değiştirildiğini düşünüyorum. Kimse yeterli hizmeti sağlamıyor. Bu durumdan ötürü hastaneye gitmeyi bıraktım. 'Ne haliniz varsa görün' diyorum çünkü tedavi edemeyen bir hastanenin faydasını göremiyorum.

17 Şubat 2024 16:05

Burnumdan bir kere ameliyat olduğum halde iki kere yatmışım gibi gözüküyor Bayburt devlet Hastanesi kayıtlarında tüm savcılığı göreve davet ediyorum bu hastane kötü yola düşmüş düzeltilmesi gerekiyor. Herkes şikayetçi bende şikayetçiyim.   Doktor T*** ş*** yaptığı burun ameliyatı hala bugün bile burnumdan kan geliyor kaç yıl önce oldum ameliyatı şimdi 29 yaşındayım. Hizmet kalitesi çok düşük. Bakılamıyoruz sigortamızla hastaneye yatırmıyorlar. Hastayım şifa bulamıyorum.

10 Nisan 2024 11:07

Bayburt Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Bayburt