Bauzade.com Güven Sorunu Ve İptal İşlemlerinde Yaşanan Zorluklar

Bauzade.com Güven Sorunu Ve İptal İşlemlerinde Yaşanan Zorluklar
27 Ağustos 2024 12:38

Öncelikle satış danışmanı c** Hanım ve diğer arkadaşları tenzih ederek konuya başlamak istiyorum.
Satış ekibi çok çok ilgili, her şey için teşekkür ederim ama bir site bu kadar mı güvenilir olmaz!
21.08.24 tarihinde verdiğim 2 farklı sipariş için ayrı ayrı sorunlar yaşadım.
Bir siparişimde ürün tükenmiş fakat sitede bunun hakkında bir bilgi yoktu, özellikle stok sorarak sipariş verdim. Sonrasında ortaya çıktı. Şu an 2 gündür ürünü iptal ettirmeye çalışıyorum ve firmaya hiç güvenmediğim için iptal işleminden emin olamıyorum. Lütfen iptalini sağlayıp para iadesi almak için bir işlem başlatın artık, son çare buraya yazmakta buldum.
İkinci konu ise diğer siparişim daha yeni bugün kargoya verildi. 2024 yılında depolu sistem ile çalışan bir firmanın kargo sürecini bu kadar kötü yönetmesi ayrı bir konu, bakalım kaç günde elime ulaşacak. Ürünlerin elime ulaşıp ulaşmayacağı hakkında da tereddütlerim var.
Firma bir daha tercih edeceğim bir firma değil.

27 Ağustos 2024 15:09 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde üyeliğinizde yer alan e-posta adresinize bilgilendirme yapacağız. Soru ve Önerileriniz için web sitemizde yer alan "Yardım" sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Bauzade.com Müşteri Hizmetleri

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
20 Mart 2024 13:21
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2025 19:39

02 Nisan 2025 17:39
Oytun sonuçtan memnun

13 Mart 2025 18:46
Ekin sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 12:47