Battalgazi Devlet Hastanesi'nde Gebelikte Yetersiz Hizmet

04 Aralık 2024 14:40

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde L**** Hanım'a 24 haftalık gebeyken tavsiye üzerine gittim ama çok mağdur oldum. Eşimi asla içeriye almadılar. Orasını zaten es geçiyorum. 36 haftadan sonra beni asla ultrason ile kontrol etmedi, sadece NST girdirip yolladı. 'Evime doğum başlarsa acile gel' denildi. 40 haftalık olduğumda bana pazartesi kontrole gel dedi. Gittiğimde kendisi yoktu ve onun yerine başka bir doktor NST çektirip 'NST çok düşük, doğumhaneye çık' denildi. Çıktığımda ise beni ultrasonla bakmadıkları halde karnıma bakarak 'Bebeğin çok kilolu, 4-4.30 var, sen burada doğum yapmazsın, kendi kilon da var, eğitim araştırmaya sevk ediyoruz' denildi ve bana boşuna doğumhanede serum takıldı, hava verildi. Psikolojik olarak beni orada çok yıprattılar, çok korktum. Eğitim araştırma hastanesine gittiğimde ise bebeğimin ultrasonla bakıldığında 3.5-3.6 olduğu söylendi. Hiçbir sorun olmadığını ve doğumu beklememi söylediler. Yapacakları tek şey ultrasonla bakmaktı ama onu yapmayıp beni çok korkuttular. Battalgazi Devlet Hastanesi kadın doğum pişmanlıktır.

Battalgazi Devlet Hastanesi Saygısız Doktor Ve Sekreter

16 Ocak 2024 17:38
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Sezaryen Sonrası Kontrol İçin Hastanede Mağdur Edildik

30 Mayıs 13:29