Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Batihost.com Server Kiralama Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı!

27 Haziran 2024 10:21

İnternette server kiralama hizmeti veren bir sitenin bu kadar ilgisiz ve alakasız olduğunu ilk defa görüyorum. Satın alım öncesi ilgisizlik ayrı, satın alım sonrası ilgisizlik ve bilgisizlik apayrı. Bir konuda yardım istediğimizde sözde açıklama yaptıkları ama bir şeye yaramayan forumlarından link atarak sorunu çözdüklerini sanan yönetim kadrosu ile dolu bir site. Ayrıca aylık olarak satın aldığımız 6GB R5 makine daha açılır açılmaz 5GB RAM ile çalışıyor. Server açıp oyun oynamamız mümkün olmuyor. İnternette az araştırmadan sonra aynı makinenin birden fazla kişi tarafından kullanıldığını söyleyen birçok yazı ile karşılaştık. Ürünü alalı 5 gün oldu ama 1 gün sağlıklı kullanamadık. Kalan 25 günü de kullanabileceğimizi sanmıyorum.

27 Haziran 2024 14:16 (Şikayetten 3 saat sonra)

Şikayetiniz için teşekkürler, firmamızı şikayetinize çözüm bulmak doğrultusunda geliştireceğimizden emin olabilirsiniz.

30 Haziran 2024 11:00

Bence çözüm falan bulmak için kendinizi geliştireceğiniz yok. Ücretle sattığınız ürünü sağlıklı kullanamadığımızı Ticket attığımızda bu ürünün kullanılmayacağını kendiniz söylediniz. Ürün için düzeltilemez mi dediğimizde maalesef diyen de yine sizsiniz. Madem üründe sıkıntı var neden satıyorsunuz? Ücreti iade edelim ya da bir üst makineye geçin diye yazdınız. Ücret iadesi de, vermediğiniz hizmet bedeli ve KDV kesildikten sonra olacaktır demişsiniz. Çok iyi sistem oluşturmuşsunuz.

30 Haziran 2024 16:39

Arda

Laubali emrenin işidir eminim alınmaz kardeşim buradan bir şey :d

Berkay

Geçen sene yaşadığımda aynı şeyi yapıp başka konu üzerinden diğer durumu gölgeleyip ilgisizlik mesajımı umursamayıp hala diğer konudan baskıyla kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyordunuz 1 sene sonu hala başkasına hatamızı düzelteceğimiz'den emin olabilirsiniz diyorsunuz siz hala asker arkadaşınız'la konuşur gibi konuşup mesajlara cevap vermeyip saatler sonra gelen mesaja görüldü atıp geçin sonra gelen diğer mesaja da laubali cevaplar yazın nasılsa kazanıyorsunuz ya

Aytuna sonuçtan hiç memnun değil

Saganetwork VDS Hizmetinde Yaşanan Sorunlar ve İade Talebi

21 Ocak 22:50
Muratcan sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 18:22

13 Mart 2024 21:34