Basma&Fistan Yanlış Ürün Ve Kötü Hizmet: Mağduriyet Yaşadım!

Basma&Fistan Yanlış Ürün Ve Kötü Hizmet: Mağduriyet Yaşadım!
02 Haziran 2024 10:58

Basmafistan16 Tesettür Giyim adlı Instagram sayfasından 30 Nisan 2024 tarihinde Shopier aracılığıyla 3 adet eşofman altı başta olmak üzere 6 parça tekstil ürünü sipariş ettim. Eşofman altlarından birinin stoklarında kalmadığını belirtmek için aradılar. O zaman o ürün bedelini iade edip kalan 5 parça ürünü göndermelerini söyledim. Ürünler geldi. İade etmelerini istediğim tutarla da bir adet 105*105 ekru başörtüsü göndermelerini, arta kalan parayı da bana iade etmelerini istedim. Satıcı PTT Kargo ile başörtüsünü gönderdi. Israrla ekru dememe rağmen tam aksine siyah bir başörtüsü gönderdi. 17 Mayıs'ta verdiği kargo 29 Mayıs'ta iş yerime ulaştı. Kargo görevlisi ürünü bana değil başkasına teslim ettiğinden ürün elime 31 Mayıs'ta ulaşmış oldu. Açtım, siyah olduğunu görünce firmaya yazdım. Bana söylenilen şey: “Bu kargoyu göndereli çok uzun zaman oldu. Kargolar çok pahalı, ürünün fiyatı zaten ne ki” oldu. Yaptığı hatayı örtmek için kargonun çok önce gönderildiğine vurgu yaptı ve ürünün fiyatının kargo ücretinden daha ucuz olduğunu söyleyerek de yanlış ürünün telafisini yapmayacağını anlatmaya çalıştı herhalde. Bari paramı iade edin dedim, mesajlarımı görüp cevap vermedi. Paramı da iade etmedi. Hiçbir cevap alamadım. Hem zamanım hem param gitti. İlk defa internet alışverişimde mağduriyet yaşadım ve karşı taraf hiç rahatsız olmadı, telafi etmeyi dahi teklif etmedi, sanki alıcı hatalıymış gibi davrandı. Buradan da cevap alamazsam hukuki olarak hakkımı arayacağım.

02 Haziran 2024 12:21

Benim şikayet ettiğim satıcı Instagram'dan satış yapan basmafistan16 adlı sayfadır. Şikayetvar da olan Basma&Fistan adlı firma değil. Başlıkta belirtmiştim zaten.

02 Haziran 2024 12:25

Mailime gelen iletide yazdığım şekli böyleydi. Sita yönetimi değiştirmiş

Basma Fistan Mağduriyeti

20 Mart 2024 22:35
basma-fistan-magduriyeti-5.jpg
basma-fistan-magduriyeti-4.jpg
basma-fistan-magduriyeti-3.jpg
basma-fistan-magduriyeti-2.jpg
basma-fistan-magduriyeti-1.jpg
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 13:02

03 Temmuz 2024 19:23