Vahap sonuçtan hiç memnun değil

Audi Başaran Oto Yetkili Servis Sorunu

16 Ocak 2024 13:11

2020 model Audi A6 limousine aracımın periyodik olarak bakımlarını yetkili servisine yaptırmaktayım. Antalya Audi servisi Başaran Otomotiv bu yapılan servis kayıtlarında görünmektedir. Tarafıma aracın bakımlarının serviste standart yapıldığından iyi niyet garantisi devam ettiği belirtilmiştir. Aracımda ses olduğundan servise bıraktım. Önce balata değişimi yapıldı ses kesilmedi. Sonra volan değişimine karar verildi. Ancak araçtaki sesin devam ettiği görüldü. Şimdi de aracın komple şanzıman değişimi yapılacağı 470 bin masrafı olduğu söylendi. Deneme yanılma yöntemi kullanılarak arıza bulmaya çalışılması Audi yetkili servisine yakışmaz. 80 bin km olan 2020 model Audi marka servis bakımlı araçta şanzıman arızasının garanti kapsamında olmadığı söylendi. Araç 15 gün serviste kaldı. Bu süre zarfında araçla ilgili doğru arıza tespiti yapılamamıştır. Ayrıca bu zaman zarfında ne kaskoda ne de serviste araç temini yapılmadığından mağdur edildim. Doğuş Oto'ya ve Almanya'ya iletildiği arızanın ilk olduğu ve yeni şanzımanda olmayacağı belirtildi. Arıza onarımı garanti kapsamında yapılmadığından mağdur edildim.

15 Ocak 2024 22:44

Merhaba 2020 model Audi A6 limousine aracımın periyodik olarak bakımlarını yetkili servisine yaptırmaktayım. Antalya Audi servisi Başaran otomotiv bu yapılan servis kayıtlarında görünmektedir. Tarafıma aracın bakımlarının serviste standart yapıldığından iyi niyet garantisi devam ettiği belirtilmiştir. Aracımda ses olduğundan servise bıraktım. Önce balata değişimi yapıldı ses kesilmedi. Sonra volan değişimine karar verildi. Ancak araçtaki sesin devam ettiği görüldü. Şimdi de aracın komple şanzıman değişimi yapılacağı 470 bin masrafı olduğu söylendi. Deneme yanılma yöntemi kullanılarak arıza bulmaya çalışılması Audi yetkili servisine yakışmaz. 80 bin km olan 2020 model Audi marka servis bakımlı araçta şanzıman arızasının garanti kapsamında olmadığı söylendi. Araç 15 gün serviste kaldı. Bu süre zarfında araçla ilgili doğru arıza tespiti yapılamamıştır. Ayrıca bu zaman zarfında ne kaskoda ne de serviste araç temini yapılmadığından mağdur edildim. Doğuş Oto ya ve Almanya ya iletildiği arızanın ilk olduğu ve yeni şanzımanda olmayacağı belirtildi. Arıza onarımı garanti kapsamında yapılmadığından mağdur edildim. personel ve servisin sorumsuz davranmasından aracım hala serviste bekletilmektedir. Servisin çözüm odaklı çalışmadığı, işi yokuşa sürdüğü ve hiçbir iyi niyetin olmadığı kanaatindeyim.

10 Kasım 2023 10:42
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Başaran Oto Audi Servisi Haksız Ekspertiz Ücreti

27 Temmuz 2023 21:42

Başaran Otomotiv'de Sorunlu Bakım Ve Yetersiz Hizmet

23 Mart 2025 21:29
Berkem sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç Jeep Renegade Baskı Balata Arızası

Berkem