Bargello Perfume Bargello Ordu Satış Danışmanı Müşteriye Karşı Üslup Sorunu

19 Haziran 2023 01:13

18 Haziran tarihinde Bargello Ordu mağazasını 2 arkadaşımla beraber ziyaret ettik. Babalar Günü hediyesi olarak parfüm almak için, sonuçta bir kadın olarak erkek parfümü konusunda bilgim olmadığından, doğal olarak satış yapan kişilerden öneri rica ettim. Ancak satış danışmanı olarak çalışan hanımefendi 2 parfümden sonra önermek istemedi. 'Siz ne istediğinize karar verin, ne istediğinizi bilmiyorsunuz, ben size öneride bulunamam' tarzında söylemlerde bulundu. En çok satan favori parfümlerini sorduğumda yine aynı tavırları sergileyip, yanımdaki diğer arkadaşlarla muhatap olacağını, benimle muhatap olmayacağını söyledi. Çok kabaca davranışlarda bulundu. Bir müşteri olarak en doğal hakkım benim. Sonuçta her kokuyu bilmiyorum. Yeterli öneride bulunmadı, 2 parfüm arasından seçmemi bekliyor. Müşteri ile ilgi ve diyaloğu oldukça iticiydi. 3 arkadaş da parfüm almaktan vazgeçip mağazayı terk ettim. Ne kendime ne de çevreme almam aldırmam artık oradan.

23 Haziran 2023 15:14 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli müşterimize telefon aracılığıyla ulaşılıp konu hakkında bilgi aktarılmış ve memnuniyeti sağlanmıştır. Geri bildirimleri için teşekkür eder, mis kokulu günler dileriz. Saygılarımızla.

Yonca
Yonca
16 Ağustos 2023 15:47

Evet tarafıma dönüş sağlandı olayı tekrar anlatmam istendi anlattım özür mahiyetinde hediye göndermek istediklerini belirttiler ancak ben hediye göndermeleri için değil üslubun sorunlu olduğunu ve kırıcı şekilde olduğunu belirtmek istediğimi beyan ettim ancak prosedürün böyle olduğunu hediye göndermek istediklerimi bu nedenle de adres bilgilerimin gerektiğini belirttiler adres bilgilerimi verdim olayın üstünde yaklaşık 2 ayı aşkın bir süre geçti ancak bir dönüş sağlanmadı özür mahiyetinde deyip dalga geçer gibi bir şey göndermek için adres alıp buna da karsılık bir şey yapılmadı. Özürleri de bence en az üslupları gibi kırıcıydı

Seda sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2023 20:23
"Telefonla aradılar özür dilendi mağazan gidip ikinciyi indirimli fiyatına aldım teşekkürler Bargello mağdur etmedin 💃🏻💕"

07 Haziran 2023 12:13
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Bargello Parfümde İade Sorunu Ve Müşteri Hizmeti Şikayeti

09 Nisan 2025 22:42
İsmigül sonuçtan çok memnun

06 Temmuz 2023 18:05
"Bargello ve Sikayetvar a sorunumu dikkate aldıkları ve sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim."

02 Kasım 2024 18:10